Play Close

Rolls-Royce prvi put zvanično predstavljen u Srbiji

27.03.2017

 

U Beogradu je 24. marta prvi put zvanično predstavljen Rolls-Royce.

 

Zvanični distributer Rolls-Rocye modela za Centralnoistočnu Evropu, kompanija MHS Holding, u okviru koje posluje najveći diler Rolls-Royce brenda u nemačkoj, Rolls-Royce Motor Cars München, organizovala je ekskluzivni događaj povodom prvog predstavljanja najluksuznijeg automobilskog brenda u Srbiji.

 

Organizacija događaja i produkcija korporativnog videa povereni su agenciji M2Communications. Oko četrdeset VIP zvanica uživali su u posebnom Rolls-Royce iskustvu, u elegantnom ambijentu i uz „live jazz“. Kompaniju MHS Holding i brand Rolls-Royce predstavili su Miloš Vujanović, COO MHS Holdinga i Pavle Trpinac, dizajner prestižne britanske marke, inače rodom iz Beograda, koji je bio glavni dizajner eksterijera modela „Wraith“.

 

 

„Experience“ kao jedan od ključnih elemenata marketing komunikacija

Naš strateški pristup je baziran na miksu tzv. 4E: „experience, engagement, exclusivity, emotion“, koje u kombinaciji sa autentičnim kreativnim i naprednim produkcijskim rešenjima daju odlične rezultate.

Button arrow
Read More

Agencija M2C postala partner Microsoft-a na globalnom projektu za Office 365

Microsoft Singapur izabrao je agenciju M2Communications za partnera u koprodukciji Office 365 videa namenjenih Telenoru.

Button arrow
Read More

Dva bronzana priznanja za M2Communications na Danu UEPS-a 2016

Bronzana priznanja UEPS-a osvojena za „Laboratoriju ludog naučnika“ i događaj „Sa Jaffom u Rio“.

Button arrow
Read More