Play Close
SVEČANO OTVARANJE FABRIKE ASTER TEKSTIL U NIŠU

Usluge:

Design & Art Direction

Experience Design & Event Production

Video & Photo Production

Industrije:

Manufacturing industries

Ceremoniji svečanog otvaranja fabrike „Aster tekstil“ u Nišu, koja je održana 19. oktobra 2016., prisustvovalo je oko 500 zvanica, među kojima su bili najviši srpski zvaničnici, turski ambasador u Srbiji i menadžment fabrike „Aster tekstil“ iz Turske.

“Aster tekstil” je vodeća turska tekstilna kompanija koja je uložila 9.000.000 evra u izgradnju fabrike u Srbiji površine 19.250 kvadratnih metara, koja je opremljena najsavremenijim mašinama.

Fabrička hala je za potrebe događaja pretvorena u dvoranu za ceremoniju. Posebno za ovu priliku, kreirana je jedinstvena scenografija koja je podrazumevala kaskadnu binu i 3D logo fabrike velikih dimenzija. Kako bi se upotpunio i vizuelno uobličio prostor, postavljeni su led ekrani u formi mozaika površine 35 kvadrata i preko 120 rasvetnih tela. Povodom otvaranja, namenski je kreirana animacija koja je simbolično predstavila dolazak turske fabrike na srpsko tržište.

Voditeljka Maja Nikolić, koja je bila moderator programa, događaj je učinila dodatno zanimljivim, a kvartet „Wonder Strings“ je svojom muzikom oplemenio atmosferu.

Agencija je realizovala animirani explainer videao fabrike „Aster tekstil“ i zvanični film sa ovog događaja. Svečano otvaranje fabrike u Nišu ispratilo je 35 medijskih kuća, uz 170 objava.

Srećan sam što smo ovde i nadam se da ćemo uraditi mnogo lepih stvari i još uspešnijih poslova.

Isamil Kočali, predsednik UO Aster Textile Group