Play Close
COCA-COLA HBC KICK-OFF & ANNUAL CELEBRATION 2019

Tradicionalni Coca-Cola HBC Kick-Off praćen godišnjom proslavom kompanije, organizovan je 2019. u Belexpocentru za preko 1.200 zvanica.

Usluge:

Design & Art Direction

Experience Design & Event Production

Top 10

Industrije:

FMCG

Pred nama se našao izazov kreiranja koncepta i organizacije događaja koji je iz godine u godinu sve uspešniji. Polazište je predstavljala kompanijska strategija Winning 24/7, a koncept koji smo predložili baziran na ideji da se oživi duh velikih američkih gradova koji žive 24 časa, 7 dana u nedelji.

Zvanice su započele svoje putovanje ka Coca-Cola gradu prolazeći kroz tunel u kome je LED ekranima i audio-vizuelnim efektima simulirana vožnja metroom. Prvu stanicu predstavljao je klasični američki dajner iz 50-tih godina koga je krasila 4m visoka replika čuvene Coca-Cola boce. Različite gradske zone ove jedinstvene metropole inspirisane su pričama brendova Coca-Cola HBC portfolija i urbanom kulturom američkih gradova: Sprite Basket Court, Fanta Bubble Station, zona u kojoj su se pravile najbolje fotke, NEXT park sa gradskom voćnom pijacom, a večernje gradsko osveženje moglo se naći u Mr Schweppes Alchemy baru.

Zvanični program započeo je „na centralnom gradskom trgu“ performansom u kome se umetnica na obruču vešto kretala unutar laserskih snopova. Ceo vizuelni spektakl upotpunjen je backwall animacijama na led ekranima površine 140m2. Nakon zvaničnog dela na kome su predstavljeni rezultati u prethodnoj i strategija za tekuću godinu, usledila je centralna proslava. Poseban izazov predstavljala je i brza promena scenografije. Od konferencijske postavke za 700 zaposlenih do postavke za žurku kojoj je prisustvovalo preko 1200 zvanica. Ceo Coca-Cola grad je bio na nogama do kasno u noć, uživajući u bogatom programu čija je glavna zvezda bio Gibonni.

Događaj je osvojio nagradu u kategoriji Najbolji event na festivalu Kaktus 2019 i dve nagrade na festivalu Conventa Crossover u Ljubljani 2019.

Winning 24/7