Play Close
JAFFA & MUNCH @ GAMES.CON

Agencija M2Communications zaslužna je za osmišljavanje nastupa popularnih brendova Jaffa i Munchmallow na nedavno održanom drugom beogradskom Gamescon-u. Atraktivne postavke i aktivacije privukle su veliku pažnju posetilaca ovogodišnjeg festivala gejminga i pop kulture.

Usluge:

Design & Art Direction

Experience Design & Event Production

Industrije:

FMCG

Osmišljeno je kompletno vizuelno rešenje Jaffa štanda sa realističnom 3D figurom Jaffa keksa, ”splash”-om čokolade i pomorandže kao i 2D mapingom čuvene igrice „Pac Man“.

U zoni gigantske Jaffa kutije zainteresovani su mogli da se oprobaju u ”old school” fliperu ili da se fotografišu u i tako dobiju uspomenu sa Jaffa ”place point”-a na Gamescon-u.

U Hali 3, impozantna kupola podeljena na „beli“ i „crni“ Munch vizuelno je asocirala na Munchmallow. Ideja postavke je bila da posetioci izaberu „crnu“ ili „belu“ stranu i učestvuju u Munch Pong onlajn igrici ili u partiji stonog hokeja na posebno dizajniranom stolu za ovu priliku.

Komplatna postavka i svi prateći elementi, uključujući i stajling hostesa, bili su podeljeni na crni, tj. beli segment, pozivajući sve posetioce da izaberu stranu i oprobaju se u jedinstvenom MunchWars duelu.

Jaffa Crvenka

ONE NIGHT IN RIO

Jaffa cakes i Olimpijski Komitet Srbije priredili su ispraćaj srpskog Olimpijskog tima na Olimpijske igre u Brazilu u atmosferi inspirisanoj duhom Rio de Žaneira, a organizaciju događaja poverili agenciji M2Communications.

Usluge:

Design & Art Direction

Experience Design & Event Production

Video & Photo Production

Industrije:

FMCG

Kreativni tim agencije osmislio je ambijent koji je dočarao neke od najpoznatijih atrakcija Rija. Zvanice su imale priliku prošetaju čuvenim mozaikom Kopakabane, uživaju u neobičnim delima uličnih umetnika Rija, koktelima iz tropskog bara, ili se pak upute u obilazak amazonske prašume i obojenih favela.

Duh Brazila se mogao doživeti svim čulima. Događaj je počeo uz brazilski džez u izvedbi Sanje Marković i Brazilian Jazz Collective-a, a zatim je hor VivaVox, podigao atmosferu i najavio ceremonijalni deo. U duhu Igara, predstavnici Jafe i srpski sportisti upalili su Olimpijski plamen i time simbolično poželeli srećan put i uspešno takmičenje u Riju.

Žurka se nastavila spektakularnim karnevalskim performansom. Uz zvuke sambe i batukada baterije nastupale su brazilske plesačice praćene kepuerom. Brazilski ritmovi i muzka St. Luis benda držali su zvanice na nogama do kasno u noć. Ispraćaju srpskih sportista na najvažnije takmičenje na planeti prisustvovao je veliki broj zvanica iz poslovnog i javnog života, predstavnici ambasada, kao i poznate ličnosti.

Događaj „Sa Jaffom u Rio“, osvojio je bronzano prizanje UEPS-a 2016. u kategoriji „Priznanje za event projekat – korporativni događaj“.

„Sa Jaffom u Rio“ – događaj u čast srpskih olimpijaca

Jaffa Crvenka