Play Close
CONTENT CREATION

Za klijenta Lavazza Montenegro realizovali smo specijalni photo shooting u produkciji NEO – New Entertainment Office. Cilj je bio prikazati kafu i sam ritual svakodnevnog ispijanja šoljice kafe na drugačiji način, kroz autentične lifestyle fotografije.

Usluge:

Digital & Content Creation

Industrije:

FMCG

U beogradskom restoranu Josephine, pronašli smo ambijent koji je u potpunosti odgovorio na našu zamisao. Inspiraciju za ovaj shooting otkrili smo u svakodnevnom okruženju modernog čoveka, kom ubrzani tempo života diktira svaki slobodan trenutak.

Živopisne fotografije spontanog karaktera nastale su zahvaljujući razigranim modelima koji su uživali u svakom momentu ispijanja Lavazza kafe.

Fotografije su namenjene svim digitalnim kanalima komunikacije.

Korisnici društvenih mreža prepoznaju autentičan sadržaj i upravo je to bio naš motiv za kreiranje ovih fotografija.

BRAND STRATEGY & CREATIVE DEVELOPMENT

Klijentu Lavazza Montenegro pružamo full service uslugu koja uključuje: pozicioniranje i razvoj brand strategije, art direkcije i nastupa na tržištu; kreiranje integrisanih kampanja za svaki pojedinačni proizvod u Lavazza ponudi; kreiranje sadržaja za ATL i BTL aktivnosti; vođenje društvenih mreža i kreiranje sadržaja za digitalne kanale komunikacije; osmišljavanje i realizacija promotivnih aktivnosti; proširenje baze potencijalnih kupaca i povećanje online prodaje na e-shop-u.

Usluge:

Brand Development

Design & Art Direction

Digital & Content Creation

Industrije:

FMCG

Za Lavazza Montenegro smo idejno kreirali i razvili imidž kampanju „Jednostavno znaš“ sa ciljem da poruka ukaže da oni koji uživaju u Lavazza kafi znaju da je to pravi izbor.

Vizuali za „Jednostvano znaš“ kampanju su rađeni u tri pravca. Prikazani su vizuali sa motivima Crne Gore, zatim elegantni vizuali na crnoj pozadini sa espresso kafom u prvom planu, kao i svakodnevne životne situacije sa kojima se susrećemo i da je pravi beg od svakodnenvnice šoljica pravog espresa.

Imidž kampanja „Jednostavno znaš“ je svojom art direkcijom i porukom privukla pažnju ljubitelja ove kafe u Crnoj Gori.