Play Close
REDIZAJN KORPORATIVNOG KATALOGA

Usluge:

Design & Art Direction

Industrije:

Real Estate & Construction

Austrijska kompanija Tekomining postavila je pred nas izazov kompletnog redizajna korporativnog kataloga. Idejno rešenje pretočeno je u dva finalna dizajna koja su rezultirala verzijama kataloga od 68 i 30 strana. Prvi, luksuzni katalog elegantnijeg dizajna, namenjen VIP klijentima, partnerima i specijalnim prilikama, izrađen je specifičnim tehnikama štampe. Druga verzija kataloga predstavlja jednostavniji dizajn predviđen za masovniju štampu.

Apstraktni simbol kamena ugraviran u naslovnu koricu kataloga, grafički elementi topografske karte i geometrijski simboli u službi označavanja celina, su neke od karakteristika ovog dizajnerskog rešenja.

Balansom sadržaja i pažljivo formatiranim tekstom, novi katalog jasnije komunicira filozofiju i proizvodne kapacitete kompanije Tekomining. Upečatljivim fotografijama i svedenim grafičkim rešenjima katalog je oplemenjen, dok ujedno daje uvid o delu posla koji nije toliko vidljiv za njihove klijente.

Kompanija Tekomining je jedna od najvećih privatnih kompanija koja proizvodi različite vrste kamenog materijala za potrebe razvoja i izgradnje infrastrukture u Srbiji.

Helena Aluta-Oltyan, vlasnica Tekomining kompanije