Play Close
OTVARANJE SAVA CENTRA

Događaj kojim se, nakon decenijske pauze, iznova otvorio jedan od simbola Beograda, Sava Centar, predstavljao je važan trenutak ne samo za našeg klijenta, kompaniju Delta Holding, već i za prestonicu Srbije i njene građane.

Produkcijski i kreativni tim M2C bio je zadužen za izvršnu produkciju i režiju događaja, osmišljenog u formi ekskluzivne biznis večere za partnere kompanije Delta Holding, kao i važne zvanice iz političkog, privrednog i kulturnog života Srbije i regiona.

U imerzivnoj (immersive) sali Sava Centra, jedinstvenoj na ovim prostorima, gostima je pružen osećaj potpunog uranjanja u kreativni audio-vizuelni sadržaj, a muzičke numere našeg proslavljenog džez kantautora Vasila Hadžimanova dodatno su oplemenile čitav događaj.

Otvaranjem kongresnog i poslovnog dela Sava Centra, Beograd je dobio savremen i tehnološki opremljen objekat, koji će unaprediti kongresnu ponudu prestonice.

REDIZAJN KORPORATIVNOG KATALOGA

Usluge:

Creative & Communications

Industrije:

Construction and Engineering

Austrijska kompanija Tekomining postavila je pred nas izazov kompletnog redizajna korporativnog kataloga. Idejno rešenje pretočeno je u dva finalna dizajna koja su rezultirala verzijama kataloga od 68 i 30 strana. Prvi, luksuzni katalog elegantnijeg dizajna, namenjen VIP klijentima, partnerima i specijalnim prilikama, izrađen je specifičnim tehnikama štampe. Druga verzija kataloga predstavlja jednostavniji dizajn predviđen za masovniju štampu.

Apstraktni simbol kamena ugraviran u naslovnu koricu kataloga, grafički elementi topografske karte i geometrijski simboli u službi označavanja celina, su neke od karakteristika ovog dizajnerskog rešenja.

Balansom sadržaja i pažljivo formatiranim tekstom, novi katalog jasnije komunicira filozofiju i proizvodne kapacitete kompanije Tekomining. Upečatljivim fotografijama i svedenim grafičkim rešenjima katalog je oplemenjen, dok ujedno daje uvid o delu posla koji nije toliko vidljiv za njihove klijente.

Kompanija Tekomining je jedna od najvećih privatnih kompanija koja proizvodi različite vrste kamenog materijala za potrebe razvoja i izgradnje infrastrukture u Srbiji.

Helena Aluta-Oltyan, vlasnica Tekomining kompanije