Play Close
NUFARM & NUSEED INNOVATION DAYS

Vodeće svetske kompanije iz industrije agrikulture, Nufarm i Nuseed, obeležile su ovogodišnji Međunarodni dan polja spektakularnim događajem na otvorenom pod nazivom „Innovation Days“. Na svom oglednom polju u blizini Novog Sada, kompanije Nufarm i Nuseed ugostili su kupce i pripadnike medija iz preko 10 zemalja Evrope, Afrike i Bliskog Istoka.

Tokom četvorodnevnog događaja, ova dva poljoprivredna giganta predstavili su svoja inovativna rešenja na polju održive agrikulture i bezbednosti prehrambenih proizvoda. Tim naše agencije bio je zadužen za kreativni koncept, kompletnu produkciju i realizaciju ovog do sada najvećeg i najsadržajnijeg događaja koje su Nufarm i Nuseed održali u Srbiji.

Usluge:

Experience Design & Event Production

Video & Photo Production

Industrije:

Manufacturing industries

Gosti događaja su tokom obilaska polja imali priliku da prisustvuju prezentacijama brojnih poljoprivrednih kultura u specijalno dizajniranim kupolama za glamping, koje su bile opremljene ekranima osetljivim na dodir i najsavremenijom tehnikom za potpuno audio-vizuelno iskustvo posetilaca. Ove inovativne kupole imale su i funkciju specijalnog showroom-a, gde su kompanije Nufarm i Nuseed predstavile svoje najaktuelnije proizvode.

Takođe, prostor za goste bio je obogaćen custom-made konstrukcijom koja im je omogućavala da sa visine zabeleže najlepše panoramske fotografije kao jedinstvu uspomenu sa ovog inovativnog događaja. Poseban akcenat stavljen je na odabir najkvalitetnije hrane i pića, a u skladu sa potrebama održavanja ovakvog događaja na otvorenom, uspešno je implementiran koncept street food-a.

Kao dodatan vid aktivnosti, gosti ovog jedinstvenog događaja u prirodi imali su priliku da obiđu Petrovaradinsku tvrđavu i Sremske Karlovce, kako bi se upoznali sa istorijom i kulturom ovih znamenitosti Vojvodine i Srbije.

DAN POLJA 2017

Usluge:

Experience Design & Event Production

Video & Photo Production

Industrije:

Manufacturing industries

Tradicionalni događaj kompanije BASF, najvećeg svetskog proizvođača u hemijskoj industriji, pod nazivom Dan polja održan je krajam maja na oglednim parcelama Instituta Tamiš u okolini Pančeva.

Brojne atraktivne i uzbudljive aktivnosti, među kojima je i let balonom, obeležile su događaj kome je prisustvovalo oko 650 zvanica.

Dan polja 2017

BASF

SVEČANO OTVARANJE FABRIKE ASTER TEKSTIL U NIŠU

Usluge:

Design & Art Direction

Experience Design & Event Production

Video & Photo Production

Industrije:

Manufacturing industries

Ceremoniji svečanog otvaranja fabrike „Aster tekstil“ u Nišu, koja je održana 19. oktobra 2016., prisustvovalo je oko 500 zvanica, među kojima su bili najviši srpski zvaničnici, turski ambasador u Srbiji i menadžment fabrike „Aster tekstil“ iz Turske.

“Aster tekstil” je vodeća turska tekstilna kompanija koja je uložila 9.000.000 evra u izgradnju fabrike u Srbiji površine 19.250 kvadratnih metara, koja je opremljena najsavremenijim mašinama.

Fabrička hala je za potrebe događaja pretvorena u dvoranu za ceremoniju. Posebno za ovu priliku, kreirana je jedinstvena scenografija koja je podrazumevala kaskadnu binu i 3D logo fabrike velikih dimenzija. Kako bi se upotpunio i vizuelno uobličio prostor, postavljeni su led ekrani u formi mozaika površine 35 kvadrata i preko 120 rasvetnih tela. Povodom otvaranja, namenski je kreirana animacija koja je simbolično predstavila dolazak turske fabrike na srpsko tržište.

Voditeljka Maja Nikolić, koja je bila moderator programa, događaj je učinila dodatno zanimljivim, a kvartet „Wonder Strings“ je svojom muzikom oplemenio atmosferu.

Agencija je realizovala animirani explainer videao fabrike „Aster tekstil“ i zvanični film sa ovog događaja. Svečano otvaranje fabrike u Nišu ispratilo je 35 medijskih kuća, uz 170 objava.

Srećan sam što smo ovde i nadam se da ćemo uraditi mnogo lepih stvari i još uspešnijih poslova.

Isamil Kočali, predsednik UO Aster Textile Group