Play Close
MPC ECHO KONFERENCIJA – ODJEK INOVATIVNOG BIZNISA 

Beograd je 23. aprila bio svedok jedinstvenog biznis odjeka – MPC Echo konferencije koju je u imerzivnoj atmosferi Sava Centra organizovala kompanija MPC Properties. Ovaj događaj predstavljao je spoj biznisa, inovacija i održivosti, sa posebnim akcentom na budućnost izgradnje, ritejla i nekretnina.

Za ovaj vizuelni i konceptualni spektakl bio je zadužen kreativni tim M2C, koji se pobrinuo za vizuelni identitet konferencije, osmislivši logo, grafičke elemente i sve ono što je vizuelno definisalo atmosferu skupa.

Usluge:

Brand Development

Experience Design & Event Production

Industrije:

Real Estate & Construction

M2C tim je takođe bio odgovoran za naziv i kreativni koncept konferencije. Pojam „Echo“ odabran je kao metafora za širenje dobrih ideja i poruka, a naš tim bio je zadužen i za organizacionu i tehničku realizaciju, kao i scenografsku postavku, koja je preobrazila prostor Sava Centra u posebno imerzivno iskustvo.

Usluge:

Brand Development

Experience Design & Event Production

Industrije:

Real Estate & Construction

Svaki element konferencije bio je usklađen sa vrednostima i vizijom klijenta MPC Properties, čije inovacije, osmišljene sa jasnom idejom o pozitivnom uticaju na životnu sredinu, teže ka zdravijem i ispunjenijem životu pojedinca i čitave zajednice.

Ovo je, inače, prva održana konferencija ovog tipa sa ambicijom da MPC Echo postane godišnji događaj, važna biznis platforma za razmenu znanja i iskustava u dinamičnoj industriji nekretnina.

Usluge:

Brand Development

Experience Design & Event Production

Industrije:

Real Estate & Construction

OTVARANJE SAVA CENTRA

Događaj kojim se, nakon decenijske pauze, iznova otvorio jedan od simbola Beograda, Sava Centar, predstavljao je važan trenutak ne samo za našeg klijenta, kompaniju Delta Holding, već i za prestonicu Srbije i njene građane.

Produkcijski i kreativni tim M2C bio je zadužen za izvršnu produkciju i režiju događaja, osmišljenog u formi ekskluzivne biznis večere za partnere kompanije Delta Holding, kao i važne zvanice iz političkog, privrednog i kulturnog života Srbije i regiona.

U imerzivnoj (immersive) sali Sava Centra, jedinstvenoj na ovim prostorima, gostima je pružen osećaj potpunog uranjanja u kreativni audio-vizuelni sadržaj, a muzičke numere našeg proslavljenog džez kantautora Vasila Hadžimanova dodatno su oplemenile čitav događaj.

Otvaranjem kongresnog i poslovnog dela Sava Centra, Beograd je dobio savremen i tehnološki opremljen objekat, koji će unaprediti kongresnu ponudu prestonice.

REDIZAJN KORPORATIVNOG KATALOGA

Usluge:

Design & Art Direction

Industrije:

Real Estate & Construction

Austrijska kompanija Tekomining postavila je pred nas izazov kompletnog redizajna korporativnog kataloga. Idejno rešenje pretočeno je u dva finalna dizajna koja su rezultirala verzijama kataloga od 68 i 30 strana. Prvi, luksuzni katalog elegantnijeg dizajna, namenjen VIP klijentima, partnerima i specijalnim prilikama, izrađen je specifičnim tehnikama štampe. Druga verzija kataloga predstavlja jednostavniji dizajn predviđen za masovniju štampu.

Apstraktni simbol kamena ugraviran u naslovnu koricu kataloga, grafički elementi topografske karte i geometrijski simboli u službi označavanja celina, su neke od karakteristika ovog dizajnerskog rešenja.

Balansom sadržaja i pažljivo formatiranim tekstom, novi katalog jasnije komunicira filozofiju i proizvodne kapacitete kompanije Tekomining. Upečatljivim fotografijama i svedenim grafičkim rešenjima katalog je oplemenjen, dok ujedno daje uvid o delu posla koji nije toliko vidljiv za njihove klijente.

Kompanija Tekomining je jedna od najvećih privatnih kompanija koja proizvodi različite vrste kamenog materijala za potrebe razvoja i izgradnje infrastrukture u Srbiji.

Helena Aluta-Oltyan, vlasnica Tekomining kompanije