X
SRB

SA JAFFOM U RIO


JAFFA CRVENKA

SA JAFFOM U RIO


JAFFA CRVENKA

Jaffa cakes i Olimpijski Komitet Srbije priredili su ispraćaj srpskog Olimpijskog tima na Olimpijske igre u Brazilu u atmosferi inspirisanoj duhom Rio de Žaneira, a organizaciju događaja poverili agenciji M2Communications.

Kreativni tim agencije osmislio je ambijent koji je dočarao neke od najpoznatijih atrakcija Rija. Zvanice su imale priliku prošetaju čuvenim mozaikom Kopakabane, uživaju u neobičnim delima uličnih umetnika Rija, koktelima iz tropskog bara, ili se pak upute u obilazak amazonske prašume i obojenih favela.

Duh Brazila se mogao doživeti svim čulima. Događaj je počeo uz brazilski džez u izvedbi Sanje Marković i Brazilian Jazz Collective-a, a zatim je hor VivaVox, podigao atmosferu i najavio ceremonijalni deo. U duhu Igara, predstavnici Jafe i srpski sportisti upalili su Olimpijski plamen i time simbolično poželeli srećan put i uspešno takmičenje u Riju.

Žurka se nastavila spektakularnim karnevalskim performansom. Uz zvuke sambe i batukada baterije nastupale su brazilske plesačice praćene kepuerom. Brazilski ritmovi i muzka St. Luis benda držali su zvanice na nogama do kasno u noć. Ispraćaju srpskih sportista na najvažnije takmičenje na planeti prisustvovao je veliki broj zvanica iz poslovnog i javnog života, predstavnici ambasada, kao i poznate ličnosti.

Događaj "Sa Jaffom u Rio", osvojio je bronzano prizanje UEPS-a 2016. u kategoriji "Priznanje za event projekat - korporativni događaj".

"Sa Jaffom u Rio" - događaj u čast srpskih olimpijaca

Jaffa Crvenka

POGLEDAJTE OSTALE PROJEKTE