Play Close

Agencija M2Communications pokrenula razvojnu akademiju

22.01.2020

 

Od januara 2020-e, zaposleni i saradnici agencije M2Communications imaju priliku da se usavršavaju unutar kompanije u okviru novog programa profesionalnog i ličnog razvoja – M2C razvojne akademije.

 

 

Akademija je pokrenuta u cilju jačanja profesionalnih kapaciteta kompanije, razvoja zaposlenih, unapređenja procesa i poslovanja. Princip Akademije je obuka tima kroz unutrašnje snage, znanja i potencijale, kao i obuke i radionice koje vode stručnjaci iz oblasti profesionalnog razvoja i menadžmenta. Kako u agenciji rade profesionalci različitih profila, kolege će pripremati i sprovoditi edukacije iz svojih ekspertskih oblasti.

 

 

Znanja koja će se sticati na M2C internoj razvojnoj akademiji su menadžerske tehnike pregovaranja, timska komunikacija i saradnja, definisanje prioriteta i druge važne veštine koje pozitivno utiču na radnu klimu, samopouzdanje pojedinca i doprinose rastu i razvoju poslovanja. Takođe, sprovodiće se i obuke iz ekspertskih znanja kao što su produkcija, upravljanje brandom, customer journey, kreativni proces i drugih specifičnih tehničkih veština i poslovnih alata.

OSMA DODELA NAGRADA NAJPRESTIŽNIJEG BIZNIS DOGAĐAJA U ZEMLJI SAM GALA 2019

Srpska asocijacija menadžera, osmi put zaredom dodelila je ’’SAM godišnje nagrade’’ uspešnim menadžerima, privrednicima i kompanijama koji se svojim radom zalažu za unapređenje profesionalizma, etike, liderstva i ukupnog kvaliteta života.

Button arrow
Read More

Osvojena BEA World nagrada drugu godinu zaredom – srebrni slon za M2Communications

Srebrno priznanje na ovogodišnjem BEA World festivalu u kategoriji Macro: B2B event < 500k, za projektat WB6 DS – Western Balkans Digital Summit 2019.

Button arrow
Read More

Nagrada za agenciju M2Communications na festivalu KAKTUS 2019

KAKTUS 2019 u kategoriji event osvojen je za Coca-Cola HBC Kick-Off & Annual Party

Button arrow
Read More