X

UPUTSTVA ZA KOLAČIĆE

INFORMACIJE O OBRADI LIČNIH PODATAKA

Ovim web-sajtom (u daljem tekstu: „web-sajt”) upravlja kompanija privredno društvo M2C Communication d.o.o. Beograd, matični broj: 20565730, PIB: 106261099, sa sedištem na adresi Bulevar Nikole Tesle br. 46, Novi Beograd (u daljem tekstu: „rukovalac“) a za potrebe pretraživanja web-sajta od strane posetilaca web-sajta (u daljem tekstu: „posetilac" ili „vi").

Kolačići

Šta je „kolačić“?
Kolačići su male tekstualne datoteke koje kreira web-sajt koji ste posetili i koje sadrže podatke. Oni se čuvaju na računaru posetioca kako bi korsiniku obezbedili pristup različitim funkcijama.

Na našem sajtu koristi se i sesijski i nesesijski kolačići.

Sesijski kolačić se privremeno čuva u memoriji računara dok posetilac pregleda web-sajt. Ovaj kolačić se briše kada posetilac zatvori web-pretraživač ili kada prođe određeni vremenski period (što znači da je sesija istekla).

Nesesijski kolačić ostaje na računaru posetioca dok se ne obriše.

Zašto koristimo kolačiće?
Kolačiće koristimo da bismo saznali više o interakciji posetilaca sa našim sadržajem i da bi nam pomogli da poboljšamo doživljaj posetiocima našeg web-sajta.

FUNKCIONALNOST I SADRŽAJ SAJTA

Posetioci koriste funkciju deljenja da bi naše sajtove i sadržaj preporučili na društvenim mrežama kao što su Facebook i Twitter. Kolačići čuvaju informacije o tome kako posetioci koriste funkciju deljenja, ali ne na individualnom nivou – kako bi web-sajt mogao da se poboljša. Ako ne prihvatite kolačiće, podaci se ne čuvaju.

Za neke od funkcija na našem web-sajtu koristimo izvore trećih lica, na primer, kada posetite stranicu koja sadrži video-snimke ili veze sa YouTube-om. Ovi video-snimci ili veze (i sav drugi sadržaj preuzet od trećih lica) mogu da sadrže kolačiće trećih lica, pa ćete možda morati da na web-sajtovima tih trećih lica pročitate njihovu politiku o upotrebi kolačića.

WEB-ANALITIKA

Ovaj web-sajt koristi Google Analytics, DoubleClick i Facebook pixel koji koriste kolačiće. Na nivou agregacije, kolačići čuvaju informacije o tome kako posetioci koriste web-sajt, uključujući broj prikazanih stranica, broj poseta, kako bi se web-sajt poboljšao i obezbedio dobro korisničko iskustvo. Ako ne prihvatite kolačiće, podaci se ne čuvaju.

Kako da odbijem ili obrišem kolačiće? Bez prethodne saglasnosti, nećemo koristiti kolačiće za prikupljanje podataka o posetiocu na osnovu kojih se može utvrditi njegov identitet.

Međutim, možete da odlučite da odbijete ili blokirate kolačiće koje postavljamo ili web-sajtovi bilo kog trećeg lica tako što ćete promeniti podešavanja u svom pretraživaču – više detalja naći ćete u odeljku „Help“ svog pretraživača.


Podaci o ličnosti koji se obrađuju:

- IP adresa uređaja sa kojeg pristupate web-sajtu rukovaoca, podaci o Vašoj upotrebi/ponašanju na web-sajtu rukovaoca, istorija pretrage web-sajta rukovaoca;
- Http zaglavlje sve informacije koje se nalaze http zaglavlju browser-a pretraživača posetioca;
- Pixel-specific Data - Pixel ID i Facebook kolačić;
- Button Click Data – ovo podrazumeva sva polja koja je posetilac web-sajta kliknuo, oznake tih polja i sve web stranice koje je posetilac web sajta posetio klikom na polja.

Svrha obrade:

1. Obezbeđivanje funkcionalnosti web-sajta. Vaši lični podaci nam pomažu da obezbedimo funkcionisanje osnovnih funkcija kao što su navigacija, pristup zaštićenim delovima websajta, brzo pretraživanje web sadržaja ili autentikacija posetilaca. Web-sajt ne može ispravno raditi bez obrade podataka koji su neophodni za ovu svrhu.

2. Čuvanje preferencije posetioca na domenu tokom trajanja sesije. Lični podaci koriste se za povećanje udobnosti posetilaca čuvanjem podataka o vašim postavkama, kao što su jezik, region, rezolucija ekrana, saglasnost za kolačiće i dr.

3. Praćenje saobraćaja na web-sajtu.

4. Statistika i analiza ponašanja posetilaca. Lični podaci se koriste za kreiranje statistike, praćenje i analiziranje ponašanja posetilaca na različitim web-sajtovima. Podaci se mogu koristiti za kreiranje anonimnih izveštaja.

Osnov obrade: pristanak lica čiji se podaci obrađuju.

ROK ČUVANJA I OBRADE PODATAKA

U slučaju obrade podataka o ličnosti u svrhu čuvanja preferenci posetilaca na domenu tokom trajanja sesije, praćenja saobraćanja na web-sajtu, statistike i analize ponašanja posetilaca – rukovalac će prestati sa obradom podataka o ličnosti prestankom potrebe za obradom podataka u gore navedene svrhe, a u svakom slučaju, obrada podataka prestaje povlačenjem pristanka posetioca.

Kategorije korisnika podataka o ličnosti: marketinške agencije, socijalne mreže i pružaoci analitičkih i statističkih usluga.

Moguće je u svakom trenutku opozvati pristanak za obradu podataka, bez ikakvih posledica, klikom na polje „Povuci pristanak“, nakon čega će podaci biti obrisani. Opoziv pristanka ne utiče na zakonitost obrade na osnovu pristanka pre opoziva pristanka.

Lice čiji se podaci obrađuju ima pravo da od rukovaoca zatraži pristup podacima o ličnosti, ispravku ili brisanje podataka o ličnosti ili ograničavanje obrade podataka o ličnosti koji se na njega odnose, pravo na prigovor na obradu, kao i pravo na prenosivost podataka.

Kao deo ove obrade, neće biti nikakvog automatizovanog donošenja odluke.

X
SRB

Nufarm & Nuseed Innovation Days

Kompanije iz industrije agrikulture Nufarm i Nuseed, obeležile su međunarodni dan polja događajem „Innovation Days“ na svom oglednom polju u blizini Novog Sada. M2C bio je zadužen za koncept i kompletnu realizaciju ovog događaja.

M2Communications osvojio srebro na festivalu White Square 2023

Na međunarodnom festivalu kreativnosti White Square 2023, projekat Wine Vision by Open Balkan osvojio je srebrnu nagradu u kategoriji Brand Experience & Activation.

M2C u muzeju vina La Cité du Vin

Ekipa M2Communications posetila je nadaleko čuveni muzej vina La Cité du Vin u francuskom gradu Bordou.

Dve srebrne nagrade za M2Communications

U veoma jakoj konkurenciji jednog od globalno najpriznatijih festivala iz oblasti event & experience marketinga Eventex, M2C osvojio je dva srebrna priznanja sa projektima Wine Vision by Open Balkan i Cupra Hero – interaktivni video.

M2Communications u finalu Eventex Awards

Dva projekta naše agencije plasirala su se u finale za prestižnu međunarodnu nagradu Eventex Awards, i to u dve kategorije – Fair i Interactive Storytelling.

Početak kampanje "Aorta nije samo na srcu"

U saradnji sa Udruženjem kardiovaskularnih hirurga Srbije, pokrenuli smo kampanju pod nazivom „Aorta nije samo na srcu“ sa ciljem prevencije trbušne aneurizme.

Kampanja „Tanka je linija“ zvanično je otpočela ne šest tržišta Zapadnog Balkana

Kampanju, koju su zajednički pokrenuli Transport Community i Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, osmislio je i realizovao kreativni tim M2C, vodeći se osnovnom idejom da se kroz snažan i upečatljiv pristup ukaže na opasnosti prelaska preko pruga.

"Godina progresa i unapređenja poslovanja"

Miro Antić, CXO M2Communications, za Advertiser Serbia:
"Uprkos izazovima ostvarili smo: višestruki rast na svim poljima, a ojačali smo i agencijske kapacitete stručnim obukama i radom na podizanju kompanijske kulture na viši nivo."

M2C is hiring!

We are looking for a passionate, responsible and creative individual as a full-time Copywriter/Creative Strategist who generates big ideas and turns them into life.

M2C i Confiva objavili uvođenje inovativne platforme za virtuelne i hibridne događaje

Kompanija Confiva i agencija M2Communications, objavili su strateško partnerstvo, koje će tržištu Srbije i Crne Gore omogućiti korišćenje napredne platforme za virtuelne i hibridne događaje.

LUŠTICA BAY LIGHTWAVE 2.0

Festival svetlosti u Luštici Bay je i ove godine jedan od najatraktivnijih letnjih sadržaja na Jadranskom primorju. Spektakl koji obuzima sva čula "Lightwave by Luštica Bay" održaće se u periodu od 16. do 23. jula u marini.

M2Communications dobitnica dve nagrade na ovogodišnjem Disrupt Awards konkursu

Agencija M2C već drugu godinu zaredom osvaja nagrade na Disrupt Awards konkursu koji organizuje Adam Studio.

M2Communications nominovana na festivalu Heavent Awards 2022

Jedan od najprestižnijih svetskih festivala iz oblasti event i live communications industrije, “Heavent Awards”, nominovao je događaj „Četvrta Kina - CIEZ ministarska konferencija o saradnji u inovacijama“, u kategoriji Forum, Summit, Congress Fair Award.

Obeležavanje 60. godišnjice Pokreta nesvrstanih zemalja u kreativnoj izvedbi M2Communications

Agenciji M2Communications poveren kreativni koncept i izvršna produkcija najvećeg političkog skupa u svetu ove godine održanog u Beogradu.

Film “Sezona mira u Parizu” dobio je novi sjaj zahvaljujući projektu A1 Kinoteka

Premijera digitalno restauriranog filma “Sezona mira u Parizu” održana je 19. septembra u Silosima, Beograd.

HR World - Experience Design

Za novi broj časopisa HR World, Miro Antić, Partner/CXO, M2Communications, piše na temu Experience Design-a.

Novo poglavlje: M2C Montenegro

Alhemija kreiranja doživljaja dolazi u Crnu Goru.

Projekat „Paralelna stvarnost – surova realnost“ dobitnik nagrade na Disrupt nagradnom konkursu

Pobednik u kategoriji Agencije i mediji – Komunikacija.

M2Communications Agencija godine 2020. na međunarodnom festivalu Conventa Crossover

Na tradicionalnom festivalu live komunikacija, učestvovale su agencije i organizatori događaja iz 12 evropskih zemalja, a nagradu za Agenciju godine osvojila je agencija M2Communications.

Trgovina ljudima nije paralelna stvarnost već surova realnost

„PARALELNA STVARNOST − SUROVA REALNOST“ je društveno-angažovana kampanja nevladine organizacije ASTRA koja nas navodi da preispitamo način na koji percipiramo pojave koje se nalaze oko nas, a koje kriju teško prihvatljivu istinu.

Novi komunikacijiski projekat za agenciju M2C – kreiranje kampanje za nevladinu organizaciju Astra

U ovim, složićemo se čudnim vremenima kada tim radi na daljinu i kada se „brejnstorminzi“ dešavaju preko online platformi, odlučili smo se da da damo svoj kreativni odgovor na izuzetno važnu temu, koja nije toliko prisutna u medijima, ali tiče se svih nas.

Nova divizija M2C agencije - Digital X: Nova generacija digitalnog iskustva

U Digital X-a razvijamo usluge kreiranja hibridnih/virtuelnih događaja, interaktivnih videa, mapiranje consumer journey-a i dizajniranje platformi zasnovanih na prediktivnim modelima.

Online konferencija Sport posle Korone

O budućnosti sportskog sistema Srbije (saveza, klubova, organizatora događaja, medija i sponzora) govoriće međusektorski tim profesionalaca.

Agencija M2Communications pokrenula razvojnu akademiju

Razvojna akademija agencije M2Communications startovala u januaru 2020.

Osma dodela nagrada najprestižnijeg biznis događaja u zemlji
SAM GALA 2019

Tradicionalni skup i dodela nagrada iz oblasti biznisa i poslovanja, održan 11.12.2019. u Belexpo centru

Osvojena BEA World nagrada drugu godinu zaredom - srebrni slon za M2Communications

Srebrno priznanje na ovogodišnjem BEA World festivalu u kategoriji Macro: B2B event < 500k, za projektat WB6 DS – Western Balkans Digital Summit 2019.

Projekat "Western Balkan Digital Summit" nagrađen na festivalu Eventiada IPRA 2019

Projekat WBDS 2019 osvojio treće mesto u kategoriji Event of the Year festivala Eventiada IPRA 2019 u Moskvi.

Nagrada za agenciju M2Communications na festivalu KAKTUS 2019

KAKTUS 2019 u kategoriji event osvojen je za Coca-Cola HBC Kick-Off & Annual Party

M2Communications sa dva projekta u finalu za event godine ne Eventiada IPRA festivalu u Moskvi

M2Communications sa dva projekta u finalu za event godine ne Eventiada IPRA festivalu u Moskvi

Agencija M2Communications u finalu u dve kategorije za najprestižniju event nagradu na svetu

Agencija M2Communications se sa regionalnom digitalnom konferencijom ,,Western Balkan Digital Summit 2019’’ našla u finalu u dve kategorije na BEA World festivalu.

Miro Antić izabran među globalno 100 najuticajnijih u event industriji

U izboru Eventex-a Miro Antić se našao među 100 najuticajnijih ljudi na svetu u event industriji.

Miro Antić nominovan u globalnom izboru za najuticajnije u event industriji

Miro Antić, M2Communications među 476 nominovanih iz celog sveta u izboru Eventex-a za najuticajnije u event industriji.

Tri projekta agencije M2Communications u finalu Crossover festivala 2019!

M2Communications je agencija sa najvećim brojem radova u finalu internacionalnog festivala iz oblasti event marketinga.

Porto Montenegro Underwater Exhibition: nova dimenzija umetnosti i jedinstvena podvodna avantura

Crnogorski umetnik Luka Radojević i Porto Montenegro u saradnji sa našom agencijom organizovali su jedinstvenu podvodnu izložbu u blizini ostrva Gospa od milosti.

Događaj o kojem se piše: eXpedicija na Mars kao primer uspešnog kreiranja doživljaja

Magazin Kongresni Turizam je u posebnom izdanju posvećenom kreiranju doživljaja, kao najkreativniji primer organizacije događaja naveo višestruko nagrađivani projekat Ekspedicija na Mars agencije M2Communications.

Novi reklamni spot za Lušticu Bay u produkciji M2Communications i NEO – New Entertainment Office

Produkcija reklamnog spota za Lušticu Bay i kadrovi sa snimanja na nekim od najatraktivnijih lokacija na Jadranu.

Uronite u digitalni svet - prvi Immersive Room u regionu

Predstavili smo nova iskustva na polju digitalne umetnosti i tehnologije u okviru Western Balkans Digital Summit konfernecije 2019.

Coca-Cola HBC Kick-Off & Annual Celebration 2019

Organizacija ovogdišnjeg Coca-Cola HBC Kick-Off-a i korporativne proslave pripala je agenciji M2Communications.

Miro Antić, M2Communications među najuticajnijim stručnjacima u event industriji Centralne i Jugoistočne Evrope

M2Communications među deset najboljih event agencija u regionu za 2018.

SAM Gala kao sprska verzija dodele Oskara

Glamurozno veče posvećeno poslovnoj izvrsnosti.

Priznanje za agenciju M2Communications na festivalu Eventiada IPRA 2018 u Moskvi

Priznanje za izvrsnost u marketing komunikacijama.

Osvojena bronzana nagrada na BEA World 2018!

Bronzani slon dolazi u Srbiju!

„eXpedicija na Mars“ osvaja Ameriku

Projekat agencije M2Communications među finalistima festivala Special Events 2019.

Najbolji srpski skijaš Marko Vukićević potpisao sponzorski ugovor sa kompanijom "Jaffa"

Jedan od najperspektivnijih sportista, srpski reprezentativac u alpskom skijanju Marko Vukićević, potpisao je sponzorski ugovor sa kompanijom „Jaffa“ iz Crvenke.

M2Communications u finalu jednog od najvećih svetskih event & live communications festivala - BEA World 2018

M2Communications se ove godine našla u finalu prestižnog festivala najboljih događaja i „live" komunikacije u svetskoj konkurenciji – Best Event Awards 2018.

Samit100 biznis lidera Jugoistočne Evrope održan u Beogradu

U Beogradu je održan sedmi po redu Samit100 biznis lidera Jugoistočne Evrope koji je okupio više od sto eminentnih poslovnih lidera, iz zemlje i inostranstva.

The 8 X-perience

Povratak serije 8, novi model BMW X4 i pretpremijera BMW X5 na ekskluzivnom „launch" eventu u Beogradu.

„From Storytelling to Storyliving" - Business & Luxury Magazine

Moderni događaji pružaju iskustva za sva ljudska čula, sa ciljem što efikasnijeg i dubljeg povezivanja pojedinca sa određenim brendom. Koncept „from storytelling to storyliving" predstavlja jedan od osnovnih kreativnih principa kojim se vodi agencija M2Communications.

„eXpedicija na Mars" je najbolji B2B & B2C event nove Evrope!

„eXpedicija na Mars" i M2C tim osvojili The Best Event Award of New Europe na Conventa Crossover festivalu u Ljubljani.

„eXpedicija na Mars" agencije M2Communications u finalu Conventa Best Event Award

Projekat „eXpedicija na Mars“ kreiran povodom predstavljanja novog BMW X3 modela, našao se u finalu prestižnog regionalnog takmičenja za najbolji event – Conventa Best Event Award

Spektakularno otvaranje The Chedi Luštica Bay hotela i marine

Svečanom otvaranju novog luksuznog hotela i marine The Chedi Luštica Bay, prisustvovalo je preko 1500 zvanica iz celog sveta, među kojima i najviši državni vrh Crne Gore, a kompletna organizacija kao i kreativni koncept grandioznog otvaranja povereni su agenciji M2Communications.

Hublot event Porto Montenegro

Spektakularnim događajem u produkciji M2Communications ozvaničeno partnerstvo kompanije Hublot i luksuzne marine Porto Montenegro.

M2Communications postala Global Brand & Communications agencija srpskog skijaša Marka Vukićevića

Marko Vukićević je najbolji srpski skijaš i buduća zvezda alpskog spusta.

Nagrada „Brand Experience Agency of the Year“ za M2Communications

Portal „Luxury Travel Guide“ dodelio je agenciji M2Communications, prestižnu nagradu za „Brand Experience Agency of the Year“ za 2018. godinu.

dm Extreme Look Campaign

Za potrebe lansiranja nove kolekcije "Extreme Look", kompanija dm drogerie markt je nakon konkursa, poverila kampanju agenciji M2Communications.

Business & Luxury Magazin donosi osvrt na SAM Gala 2017

U novom izdanju magazina Business & Luxury pročitajte šta to SAM Gala svrstava rame uz rame sa sličnim manifestacijama na svetskoj sceni.

ATTEND nagrada za eXpediciju na Mars

Na dodeli ATTEND nagrada u okviru RSVP festivala, događaj "eXpedicija na Mars" proglašen je najboljim regionalnim događajem u kategoriji "Predstavljanje proizvoda ili usluge".

BMW Group i M2Communications ponovo sarađuju u Srbiji

Kako su događaji organizovani u Srbiji postali "benchmark" za BMW.

Miro Antić: „Experience" je nova snaga marketinga

Kombinovanje digitalnog i virtuelnog sadržaja sa stvarnim svetom na događajima ili aktivacijama, podići će interakciju na viši nivo i otključati novu dimenziju u kreiranju „brand experience"-a.

Miro Antić: praznični intervju za Advertiser Serbia

POGLED SA VRHA, III deo: Veliki praznični intervju sa liderima renomiranih agencija za tržišno komuniciranje u Srbiji.

Jaffa & Munch @ Games.con

Gigantska Jaffa je sletela među gejmere dok se na drugoj strani vodila borba za fanove izmedju belog i crnog Munch-a.

SAM Gala 2017

Spektakularno gala veče u organizaciji agencije M2Communications. Najznačajnij biznis događaj u zemlji - SAM Gala 2017.

Osvojili smo Mars!

BMW i M2Communications uspešno sproveli prvu ekspediciju na Mars.

Expedicija na Mars

U našoj narednoj misiji otisnućemo se izvan granica poznatog, u nove i neistražene prostore, i pomeriti granice!

Otvaranje nove multibrend radnje Movem Fashion

Na otvaranju nove Multibrend radnje u Merkator Centru predstavljene su kolekcije svetskih brendova Boss, Canali, Z Zegna, Hugo, Joop, Trussardi i Armani Jeans.

M2C New Force

Tražimo nove saradnike na pozicijama Client Relations Manager i Event Production Manager.

Da li ste to baš vi?!

Toyo Tires Russia Roadshow & Event

Ekskluzivni "roadshow" ruskog ogranaka kompanije Toyo Tires organizovan u Srbiji i Crnoj Gori.

Porto Montenegro Circus Party

Nesvakidašnji događaj na jedinstvenoj lokaciji Porto Montenegro Yacht Club-a, inspirisan artističkim cirkusom.

Aqua Party u Porto Montenegru

Svečano otvaranje hotelsko-rezidencijalnog kompleksa Regent Pool Club Residences.

Welcome to Jaffaica

Agencija M2Communications organizovala predstavljanje brenda Jaffa cakes na Exit Fetivalu 2017.

"Kreiranje prestiža" M2Communications u magazinu Business & Luxury

Magazin Business & Luxury donosi zanimljiv osvrt na "event management" u "luxury" segmentu i tekst o agenciji M2C kao jednoj od vodećih u ovoj industriji.

BASF Dan polja 2017 u organizaciji M2Communications

Agencija M2Communications izabrana na "pitch"-u za organizacju najvećeg BASF događaja.

U potrazi za novim i drugačijim: Nichim Izazvan i Asus Zenfone 3 Deluxe

Kampanja za Asus ZenFone 3 Deluxe realizovana u saradnji sa Nichim Izazvanim.

Tim hostesa agencije M2Communications na Sajmu automobila 2017.

Preko 80 hostesa agencije M2Communications na štandovima deset brendova tokom Međunarodnog salona automobila u Beogradu.

Rolls-Royce prvi put zvanično predstavljen u Srbiji

Agencija M2Communications je imala čast da organizuje prvi Rolls-Royce event u Srbiji za klijenta Rolls-Royce Motor Cars München.

"Experience" kao jedan od ključnih elemenata marketing komunikacija

Naš strateški pristup je baziran na miksu tzv. 4E: "experience, engagement, exclusivity, emotion", koje u kombinaciji sa autentičnim kreativnim i naprednim produkcijskim rešenjima daju odlične rezultate.

Agencija M2C postala partner Microsoft-a na globalnom projektu za Office 365

Microsoft Singapur izabrao je agenciju M2Communications za partnera u koprodukciji Office 365 videa namenjenih Telenoru.

Dva bronzana priznanja za M2Communications na Danu UEPS-a 2016

Bronzana priznanja UEPS-a osvojena za "Laboratoriju ludog naučnika" i događaj "Sa Jaffom u Rio".

M2Communications partner Dana UEPS-a 2016

Agencija M2Communications pružilia kreativnu i organizacionu podršku Danu UEPS-a 2016.

SAM Gala 2016: veče za pamćenje u organizaciji M2Communications

Srpska asocijacija menadžera (SAM) je na tradicionalnoj gala večeri, povodom dodele „SAM godišnjih nagrada 2016“, obeležila dva jubileja, deset godina SAM-a i petogodišnjicu SAM-ovih nagrada.

M2Communications partner konferencije Belgrade Venture Forum 2016

Sa zadovoljstvom pružamo podršku našim prijateljima iz Serbian Venture Network-a u realizaciji BgVF-a i kreiranju slagalice uspeha.

Milena Banović, M2Communications: „Kreativni hub i mesto susreta dobrih ideja"

Milena Banović, suosnivač i direktor agencije M2Communications, za „Advertiser Serbia" o inspiraciji, kreativnosti i načinu rada agencije koji odgovara svetskim standardima.

M2Communications partner festivala Kaktus 2016

Agencija M2Communications se uključila u brigu o kaktusu kreativnosti.

Svečano otvaranje fabrike Aster Tekstil u Nišu

Vodeća turska tekstilna kompanija „Aster Tekstil“, u saradnji sa agencijom M2Communications organizovala je svačeno otvaranje nove fabrike u Nišu.

Turistički cvet 2016

Turistička organizacija Srbije poverila organizaciju dodele najzačajnijih turističkih prizanja agenciji M2Communications.

Miro Antić: „M2Communications danas postavlja standarde u oblasti 'event' produkcije"

Marketing Magazin u razgovoru sa Mirom Antićem, koosnivačem i partnerom u agenciji M2Communications, o tome zašto je „event" produkcija stalni izazov.

Tradicionalni letnji prijem u Srpskom poslovnom klubu "Privrednik"

Agencija M2Communications je drugu godinu zaredom angažovana za organizaciju tradicionalnog letnjem prijema Srpskog poslovnog kluba "Privrednik"

From Brazil to Porto Montenegro

Samba, kapuera, batukada, boje i ritam Brazila na ekskluzivnom "Brazil Party"-ju održanom na jednom od najlepših bazena Evrope u Porto Montenegro Yacht Club-u.

BIZLife intervju: Miro Antić, M2Communications

Stvaralačka snaga, umetnički senzibilitet, stav da nešto što deluje izvan granica izvodljivosti ne treba svesti na razumnu meru već pomeriti granice, samo su neke od karakteristika na kojima je tokom vremena agencija M2Communications izgradila ime.

Sa Jaffom u Rio

Jaffa cakes i jedna noć u Riju u čast srpskih olimpijaca.

SEVENFRIDAY Serbia Launch Party

Da događaji organizovani u našoj zemlji mogu poslužiti kao uzor i postaviti standarde za svet, još jednom je pokazala agencija M2Communications kreirajući događaj lansiranja švajcarskog „lifestyle & luxury“ brenda SEVENFRIDAY.

"Kreiranje novih iskustava" - intervju Milene Banović za Media Marketing

Milena Banović, koosnivač i direktor M2Communications, za Media Marketing govori o svojoj poslovnoj filozofiji i uspehu agencije na međunarodnoj sceni.

"Generation X" - BMW off-road experience održan u Beogradu

Jedinstveni BMW "off-road experience" pod nazivom "Generacija X" održan je u Beogradu.

Fiat 500L instalacija na "Aerodromu Nikola Tesla"

Od ove godine, putnici koji slete na beogradski aerodrom, će svoje kofere i putne torbe prezuimati iz prtljažnika Fiata 500L.

Superheroji, surferi, lepotice i automobili

Agencija M2Communications organizovala nastup šest brendova na petom BG Car Show-u.

"Show your best Blue Steel"
premijera filma Zoolander 2 i Fiat 500X

Globalna modna ikona Zoolander se vratio i to u novom, žutom Fiatu 500X.

"Novi izazovi - nova tržišta" Miro Antić za CorD magazin

Malo je verovatno da će se domaće tržište finansijski oporaviti ove godine. U tim uslovima najsmelije agencije će se najbrže okrenuti globalom tržištu, potpuno integrisanom pristupu i strateškom upravljanju talentima.

Šta se kuva u laboratoriji ludog naučnika?

Ludi naučnik pod kontrolom opasne sajber asistentkinje i njhova dva pomoćnika, ovih dana, rade na nizu eksperimenata u okviru projekta šifrovanog naziva „Zver“.

Zlatno i srebrno priznanje UEPS-a za M2Communications u 2015.

Na jubilarnoj, 55-oj, svečanoj dodeli UEPS-ovih nagrada, agencija M2Communications je nagrađena sa dva priznanja.

Sila je probuđena - pridružite se svetloj ili tamnoj strani

U sredu, 16-og decembra, tačno u ponoć održana je pretpremijera sedmog dela kultne filmske sage STAR WARS: The Force Awakens.

Po četvrti put SAM Gala u organizaciji M2Communicatons

Tradicionalna svečanost povodom godišnjih nagrada Srpske asocijacije menadžera, pod nazivom "SAM Gala 2015" organizovanao je u hotelu Hyatt Regency Beograd.

BMW X1 doneo novi izgled Oktoberfesta

Treći dan ovogodišnjeg Oktoberfesta u Beogradu, u organizaciji Nemačko-srpskog privrednog udruženja, predstavljao je svojevrsno iznenađenje za zvanice promenom estetike i atmosfere.

„Driving Luxury“ – međunarodni trening za novu BMW Seriju 7 u organizaciji M2Communications

Agencija M2Communications je za BMW Group AG iz Minhena, organizovala „product launch“ trening posvećen novim modelima Serije 7 i X1.

BMW Group odabrao agenciju M2Communications za partnera u realizaciji međunarodnog projekta

Ekskluzivni trening za novu BMW seriju 7 u organizaciji BMW Group i M2Communications.

Ulica FIAT kišobrana

Novi Sad je dobio ulicu kišobrana, zahvaljući novom "Fići".

Windows 10 premijerno u Srbiji

Windows 10 je stigao! Novi Microsoft-ov operativni sistem Windows 10 je od 29. jula dostupan u 190 zemalja sveta, uključujući i Srbiju. Kampanja je realizovana od strane marketing agencije M2Communications.

"Pearl Party Superyacht Rendezvous" Porto Montenegro u produkciji M2Communications

Premijerno izdanje manifestacije „Superyacht Rendezvous Montenegro“ završeno je spektakularnom žurkom "Pearl Party" na bazenu Lido Mar, jahting kluba u Porto Montenegru.

Fiat 500 Birthday Celebration

U stilu "Dress for Dolce Vita" obeležen je rođendan ikone dizajna, legendarnog modela Fiat 500. Proslava je održana 4. jula u prodajnom salonu Fiat Centra u Beogradu.

Letnji koktel Kluba "Privrednik" u organizaciji M2Communications

Taradicionalni letnji koktel Srpskog poslovnog kluba "Privrednik" održan je 25. juna 2015. u prelepoj bašti vile kluba.

Kampanjom "Recikliranje je CooL" Fait poziva da reciklirate stari automobil

Kompanija FCA Srbija pokrenula je akciju "Recikliranje je CooL". Zainteresovani kupci koji se odluče da recikliraju svoj automobil stariji od 15 godina dobiće značajne popuste prilikom nabavke modela 500L i Punto.

Otvorena nova fabrika kompanije Calzedonia

U petak 22. maja svečano je otvorena treća po redu fabrika kompanije Calzedonia u Srbiji. Koncept i izvršna produkcija događaja povereni su agenciji M2Communications.

Microsoft i Bata Spasojević predstavili koncept "smart clothes"

Revijom „Bata Spasojević Powered by Microsoft“ predstavljen koncept „pametne“ garderobe: spoj dizajna, mode i novih tehologija

Štand kompanije FCA Srbija najlepši na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu 2015.

Štand kompanije FCA Srbija za čije je idejno rešenje bila zadužena agencija M2Communications, osvojio je dve nagrade na 52. Međunarodnom salonu automobila.

Agencija M2Communications organizovala nastup sedam brendova na Međunarodnom salonu automobila

Kompanije FCA Srbija i Delta Motors poverile su nastup na Međunarodnom salonu automobila 2015. marketinškoj agenciji M2Communications.

Poznati srpski tviteraš u glavnoj ulozi u reklamnom spotu za novi Jeep Renegade

U reklamnom spotu za novi Jeep Renegade u produkciji agencije M2Communications, našao se i poznati srpski tviteraš @NichimIzazvan.

Clay Paky o kreativnoj i inovativnoj upotrebi rasvete na lansiranju novog modela BMW X6‬ u Beogradu

Kompanija Clay Paky, globalni lider na polju profesionalnih rasvetnih sistema, objavila je saopštenje o kreativnoj upotrebi rasvete na događaju lansiranja novog modela BMW X6‬.

Predstavljen film sa svečane dodele godišnjih nagrada Srpske asocijacije menadžera u produkciji M2Communications

Na godišnjoj skupštini Srpske asocijacije menadžera, premijerno predstavljen film sa događaja SAM GALA 2014.

Praznične želje, virtuelna realnost i novi Fiat 500X

Kampanja povodom promocije novog modela Fiat 500X u organizaciji M2Communications.

Nagrada UEPS-a za vizuelno kreiranje identiteta

Na svečanoj dodeli UEPS-ovih priznanja za 2014. u Domu Omladine, agencija M2Communications nagrađenja je bronzanim priznanjem za vizuelno kreiranje identiteta “online” portala za međunarodnu auto licitaciju, AGAL – Auto Auction.

„Vaša kancelarija u oblaku“ - promotivna kampanja za Office 365

Promotivna kamapanja za Microsoft Office365 pod nazivom „Vaša kancelarija u Oblaku“ realizovana od strane marketinške agencije M2Communications

Premijera novog modela BMW X6 u Beogradu

Novi model BMW X6, predstavljen je na svečanoj promociji održanoj 27. novembra u hotelu Crowne Plaza, ispred velikog broja ljubitelja poznatog automobilskog brenda. Idejno rešenje, koncept i produkcija povereni su agenciji M2Communications.

Najekskluzivniji događaj godine u Porto Montenegru u organizaciji M2Communications

Venecijanski karneval poslužio je kao motiv za ekskluzivni događaj održan u luksuznoj marini Porto Montenegro. Koncept i izvršna produkcija poverni su agenciji M2Comunications koja je na internacinalnom tenderu izabrana za "event" agenciju.

Tri uzastopna priznanja u kategoriji event projekat za M2Communications

Marketinška agencija M2Communicaitons treću godinu zaredom osvaja priznanje Udruženja za tržišne komunikacije Srbije u kategoriji event projekat.