X
SRB

ATTEND nagrada za eXpediciju na Mars

Na regionalnom festivalu RSVP, posvećenom event industriji, agencija M2Communications osvojila je ATTEND nagradu u kategoriji Best Product / Service launch EventNagrada je dodeljena za konceptualni događaj eXpedicija na Mars koji je kreiran povodom lansiranja novog modela BMW X3 za klijenta Delta Motors.

Treće izdanje RSVP festivala, jedinog regionalnog festivala posvećenog event industriji održano je 21. i 22. februara u Zagrebu, okupivši preko 600 stručnjaka iz ove oblasti.

Godišnje festivalske nagrade ATTEND dodeljene su drugu godinu zaredom za najbolje događaje u regionu. Dobitnike je odabrao žiri u sastavu: Snežana Subotić, agencija Prototip (RS), Vartan Surmejan, The Event Cook (FYRM), Marko Bolković, direktor Festivala Visualia, prošlogodišnjeg dobitnika ATTEND-a u kategoriji Najbolji događaj godine i predstavnik udruženja Događaj, organizatora RSVP festivala. ATTEND se dodjeljuje u 8 kategorija i u počasnoj kategoriji Najbolji event godine, za koju su konkurisali svi dobitnici nagrada.

Kategorija u kojoj je eXpedicija na Mars osvojila nagradu dodeljuje se za događaje posebno kreirane za uvođenje (lansiranje) novih proizvoda, rešenja, projekata ili usluga.