Play Close

Nagrada za agenciju M2Communications na festivalu KAKTUS 2019

05.11.2019

Projekat M2Communications osvojio je nagradu za najbolji event godine u finalu Festivala Integrisanih Komunikacija KAKTUS 2019. Angencija je na ovogodišnjem festivalu učestvovala sa četiri projekta, a dva su stigla do finala.

 

 

KAKTUS je održan 29. i 30. oktobra u prostoru Madlenianum Opera & Theatre. Ovogodišnji slogan festivala MAKE A ROOM FOR A NEW BLOOM, inspirisan je idejom promocije novih talenata i inovacija, kao i drugačijem pristupu advertising industriji.

 

Nagrađeni događaj je Coca-Cola HBC Kick-Off 2019 & Annual Party, projekat koji je predstavio koncept 24/7 Coca-Cola City. Tokom ovog celodnevnog događaja, učesnici su imali priliku za učeje, druženje, informisanje i networking u posebnoj atmosferi svetskih metropola sa replikama nebodera, ulica, metroa i svetlećih reklama. Da bi jedan ovakav imaginarni grad oživeo na jedan dan, u kreiranju atmosfere je učestvovalo preko 120 članova produkcijskog tima. Projekat je nedavno nominovan i od strane Eventiada IPRA festivala, koji se održava 12.11.2019. u Moskvi.

 

 

Drugi nominovan projekat u okviru iste kategorije je digitalna konferencija ,,Western Balkan Digital Summit 2019’’ – realizovana za Vladu Republike Srbije. Ovaj projekat je takođe imao uspeha u nominacijama na svetskim festivalima: BEA World, koji će se održati od 28. do 30. novembra u Milanu i Eventiada IPRA – gde će učestvovati zajedno sa projektom za Coca-Cola HBC.

 

 

Ovo je peti po redu KAKTUS festival, koji nagrađuje kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnije i najprofesionalnije pojedinačne i integrisane kampanje u protekloj godini.

 

M2Communications sa dva projekta u finalu za event godine ne Eventiada IPRA festivalu u Moskvi

M2Communications sa dva projekta u finalu za event godine ne Eventiada IPRA festivalu u Moskvi

Button arrow
Read More

Agencija M2Communications u finalu u dve kategorije za najprestižniju event nagradu na svetu

Agencija M2Communications se sa regionalnom digitalnom konferencijom ,,Western Balkan Digital Summit 2019’’ našla u finalu u dve kategorije na BEA World festivalu.

Button arrow
Read More

Miro Antić izabran među globalno 100 najuticajnijih u event industriji

U izboru Eventex-a Miro Antić se našao među 100 najuticajnijih ljudi na svetu u event industriji.

Button arrow
Read More