Play Close

Osvojili smo Mars!

03.12.2017

„Expedicija na Mars“ je novi konceptualni projekat agencije M2Communications, kreiran za BMW i kompaniju Delta Motors.

 

 

Ekspedicija je okupila preko 600 članova u cilju istraživanja Crvene planete i predstavljanja novog modela BMW X3.

 

Futuristički događaj održan je u BelExpo Centru 28.novembra, a pored uglednih gostiju i ljubitelja BMW-a, prisustvovali su i mnogobrojni predstavnici medija.

 

 

Članovi ekspedicije su imali priliku da dožive kosmičko putovanje od Zemlje do južne hemisfere Crvene planete.

 

Zvanice su dočekane od strane space stewardess-a koje su ih povele na putovanje šatlom. Avantura je počela prolaskom kroz tunel čiji je dizajn inspirisan enterijerom svemirskog broda. Doživljaj kosmičkog putovanja dočaran je video animacijama na led ekranima, zvučnim i specijalnim efektima.

 

Ambijent i scenografija inspirisani su površinom Crvene planete i „science fiction“ motivima. Panorama Marsa dočarana je 8K projekcijom, na do sada najvećem platnu instaliranom na događaju u Srbiji (37x5m).

 

 

Centralni deo događaja započet je video porukom iz BMW istraživačkog centra sa Zemlje, kojom je najavljen dolazak šatla Explorer One sa prvim modelima novog BMW X3. Animacija spuštanja šatla u BMW svemirsku stanicu na Marsu praćena je specijalnim efektima i komunikacijom između kontrole misije i komandanta, nakon čega su se otvorila vrata šatla i automobili spektakularno pojavili na sceni.

 

 

Veče se nastavilo prvom interplanetarnom žurkom uz nastupe i benda Girls, Boys and Toys. Prostor su upotpunile i tri futurističke kupole koje su predstavljale istraživačke stanice: Test Drive Station (VR aktivacija X3 Exploring Mars), Memories from Mars (chroma key fotografije sa Marsa) i Microgarvity Bar.

 

 

Misija lansiranja BMW X3 je uspešno završena, a prva ekspedicija na Mars je predstavljala jedinstveno i nezaboravno iskustvo za sve njene članove.

 

 

Expedicija na Mars

U našoj narednoj misiji otisnućemo se izvan granica poznatog, u nove i neistražene prostore, i pomeriti granice!

Button arrow
Read More

Otvaranje nove multibrend radnje Movem Fashion

Na otvaranju nove Multibrend radnje u Merkator Centru predstavljene su kolekcije svetskih brendova Boss, Canali, Z Zegna, Hugo, Joop, Trussardi i Armani Jeans.

Button arrow
Read More

M2C New Force

Tražimo nove saradnike na pozicijama Client Relations Manager i Event Production Manager.

Da li ste to baš vi?!

Button arrow
Read More