X

UPUTSTVA ZA KOLAČIĆE

INFORMACIJE O OBRADI LIČNIH PODATAKA

Ovim web-sajtom (u daljem tekstu: „web-sajt”) upravlja kompanija privredno društvo M2C Communication d.o.o. Beograd, matični broj: 20565730, PIB: 106261099, sa sedištem na adresi Bulevar Nikole Tesle br. 46, Novi Beograd (u daljem tekstu: „rukovalac“) a za potrebe pretraživanja web-sajta od strane posetilaca web-sajta (u daljem tekstu: „posetilac" ili „vi").

Kolačići

Šta je „kolačić“?
Kolačići su male tekstualne datoteke koje kreira web-sajt koji ste posetili i koje sadrže podatke. Oni se čuvaju na računaru posetioca kako bi korsiniku obezbedili pristup različitim funkcijama.

Na našem sajtu koristi se i sesijski i nesesijski kolačići.

Sesijski kolačić se privremeno čuva u memoriji računara dok posetilac pregleda web-sajt. Ovaj kolačić se briše kada posetilac zatvori web-pretraživač ili kada prođe određeni vremenski period (što znači da je sesija istekla).

Nesesijski kolačić ostaje na računaru posetioca dok se ne obriše.

Zašto koristimo kolačiće?
Kolačiće koristimo da bismo saznali više o interakciji posetilaca sa našim sadržajem i da bi nam pomogli da poboljšamo doživljaj posetiocima našeg web-sajta.

FUNKCIONALNOST I SADRŽAJ SAJTA

Posetioci koriste funkciju deljenja da bi naše sajtove i sadržaj preporučili na društvenim mrežama kao što su Facebook i Twitter. Kolačići čuvaju informacije o tome kako posetioci koriste funkciju deljenja, ali ne na individualnom nivou – kako bi web-sajt mogao da se poboljša. Ako ne prihvatite kolačiće, podaci se ne čuvaju.

Za neke od funkcija na našem web-sajtu koristimo izvore trećih lica, na primer, kada posetite stranicu koja sadrži video-snimke ili veze sa YouTube-om. Ovi video-snimci ili veze (i sav drugi sadržaj preuzet od trećih lica) mogu da sadrže kolačiće trećih lica, pa ćete možda morati da na web-sajtovima tih trećih lica pročitate njihovu politiku o upotrebi kolačića.

WEB-ANALITIKA

Ovaj web-sajt koristi Google Analytics, DoubleClick i Facebook pixel koji koriste kolačiće. Na nivou agregacije, kolačići čuvaju informacije o tome kako posetioci koriste web-sajt, uključujući broj prikazanih stranica, broj poseta, kako bi se web-sajt poboljšao i obezbedio dobro korisničko iskustvo. Ako ne prihvatite kolačiće, podaci se ne čuvaju.

Kako da odbijem ili obrišem kolačiće? Bez prethodne saglasnosti, nećemo koristiti kolačiće za prikupljanje podataka o posetiocu na osnovu kojih se može utvrditi njegov identitet.

Međutim, možete da odlučite da odbijete ili blokirate kolačiće koje postavljamo ili web-sajtovi bilo kog trećeg lica tako što ćete promeniti podešavanja u svom pretraživaču – više detalja naći ćete u odeljku „Help“ svog pretraživača.


Podaci o ličnosti koji se obrađuju:

- IP adresa uređaja sa kojeg pristupate web-sajtu rukovaoca, podaci o Vašoj upotrebi/ponašanju na web-sajtu rukovaoca, istorija pretrage web-sajta rukovaoca;
- Http zaglavlje sve informacije koje se nalaze http zaglavlju browser-a pretraživača posetioca;
- Pixel-specific Data - Pixel ID i Facebook kolačić;
- Button Click Data – ovo podrazumeva sva polja koja je posetilac web-sajta kliknuo, oznake tih polja i sve web stranice koje je posetilac web sajta posetio klikom na polja.

Svrha obrade:

1. Obezbeđivanje funkcionalnosti web-sajta. Vaši lični podaci nam pomažu da obezbedimo funkcionisanje osnovnih funkcija kao što su navigacija, pristup zaštićenim delovima websajta, brzo pretraživanje web sadržaja ili autentikacija posetilaca. Web-sajt ne može ispravno raditi bez obrade podataka koji su neophodni za ovu svrhu.

2. Čuvanje preferencije posetioca na domenu tokom trajanja sesije. Lični podaci koriste se za povećanje udobnosti posetilaca čuvanjem podataka o vašim postavkama, kao što su jezik, region, rezolucija ekrana, saglasnost za kolačiće i dr.

3. Praćenje saobraćaja na web-sajtu.

4. Statistika i analiza ponašanja posetilaca. Lični podaci se koriste za kreiranje statistike, praćenje i analiziranje ponašanja posetilaca na različitim web-sajtovima. Podaci se mogu koristiti za kreiranje anonimnih izveštaja.

Osnov obrade: pristanak lica čiji se podaci obrađuju.

ROK ČUVANJA I OBRADE PODATAKA

U slučaju obrade podataka o ličnosti u svrhu čuvanja preferenci posetilaca na domenu tokom trajanja sesije, praćenja saobraćanja na web-sajtu, statistike i analize ponašanja posetilaca – rukovalac će prestati sa obradom podataka o ličnosti prestankom potrebe za obradom podataka u gore navedene svrhe, a u svakom slučaju, obrada podataka prestaje povlačenjem pristanka posetioca.

Kategorije korisnika podataka o ličnosti: marketinške agencije, socijalne mreže i pružaoci analitičkih i statističkih usluga.

Moguće je u svakom trenutku opozvati pristanak za obradu podataka, bez ikakvih posledica, klikom na polje „Povuci pristanak“, nakon čega će podaci biti obrisani. Opoziv pristanka ne utiče na zakonitost obrade na osnovu pristanka pre opoziva pristanka.

Lice čiji se podaci obrađuju ima pravo da od rukovaoca zatraži pristup podacima o ličnosti, ispravku ili brisanje podataka o ličnosti ili ograničavanje obrade podataka o ličnosti koji se na njega odnose, pravo na prigovor na obradu, kao i pravo na prenosivost podataka.

Kao deo ove obrade, neće biti nikakvog automatizovanog donošenja odluke.

X
SRB

M2C KOMPETENCIJE


„Storytelling upgraded to storyliving."
Autentičan pristup konceptima i kreiranje uzbudljivog i autentičnog doživljaja, sastavni su deo našeg portfolia usluga. Oblikujemo trendove i transformišemo ideje u marketinške projekte koji inspirišu i pokreću na akciju.

Event Design & Production

Event predstavlja jedan od značajnijih komunikacijskih kanala u kreiranju brand experience-a, a M2Communications je vodeća event agencija.

 

M2C je tim vizionara u kreiranju i eksperata u produkciji spektakularnih događaja. Pružamo usluge event management-a, osmišljavanja i realizacije promotivnih kampanja od ranog planiranja i njihove inicijacije preko implementacije do analize rezultata projekta. Naša rešenja povezuju ključne elemente brenda sa kreativnim konceptom, kroz visok nivo estetike, inovacije, artistički izraz i vrhunsku tehnologiju. Tim agencije čine iskusini stručnjaci iz oblasti marketinga i produkcije koji svakodnevno rade na projektima posebno dizajniranim da promovišu brendove klijenta i partnera: 

 

Korporativni događaji i konferencije
Prezentacije proizvoda i usluga
Brend aktivacije i gerila kampanje
Tim bilding projekti
Destination management usluge
Sajamski nastupi
Entertainment
Modne i sportske manifestacije 

 

Od ideje do realizcije, nudimo in-house ekspertizu za svaki aspekt upravljanja projektom. Naš rad karakteriše kreativnost i visok stepen posvećenosti detaljima u cilju krerianja jedinstvenog i upečatiljivog brend doživljaja.

Zatvori

Event Design & Production

Saznajte više

Creative & Communications

Jedinstvenost ideje i upečatljivost koncepta osnova su svakog kreativnog razvoja bilo da je reč o dizajnu, događaju ili kampanji.

 

Svakom zadatku pristupamo vizionarski sa željom da kreiramo posebna iskustva za klijente i potrošače. Inspirisani osnovnim karakteristikama brenda, promišljajući kreativno o svim marketinškim elementima, dizajniramo autentična kreativna rešenja u sklopu integrisanog procesa i komunikacione strategije.

 

Obezbeđujemo vidljivost brendova i jačanje njihove pozicije kroz usluge:

 

Kreiranja idejnih rešenja i konceptualizacije
Osmišljavanja i realizacije oglasnih kampanja
Grafičkog dizajna
Copywriting

Iskustvo i maštu pretačemo u ideje, ideje u koncepte, a koncepte u efikasna komunikaciona rešenja.

Zatvori

Creative & Communications

Saznajte više

Brand Development

Otvorenost predstavlja zrelost u komunikaciji. Razumevanje potreba potrošača sa jedne i klijenata sa druge strane, kao  i poznavanje vrednosti brenda su preduslov u razvoju efektinih i kreativnih rešenja.

 

Dobru komunikaciju brenda na tržištu postižemo putem: 

Strateškog marketing planiranja
Izgradnje i pozicioniranja brenda
Razvoja komunikacionih strategija
Razvoja kampanja

Razmišljamo strateški i pružamo klijentima originalne, izvodljive i efikasne platforme za razvoj brendova, poslovanja i uspešnu komunikaciju sa potrošačima i ciljanom javnosti.

Zatvori

Brand Development

Saznajte više

Experiential Marketing

Brand Experience predstavlja autentično iskustvo i susret sa brendom sastavljen od čistih emocija, bilo da je u pitanju proizvod, usluga, korporativni, sportski ili lični brend.

 

Važan nam je svaki brend, kao i način na koji ćemo ga predstaviti. Ponekad je naveći izazov u promociji dobro poznatih, svakodnevnih proizvoda, u rešenju kako ga izdvojiti u odnosu na konkurenciju.

 

Kreiranje autentičnog iskustva brenda i što bolje vidljivosti brenda na mestu prodaje. Posebno nam je važna promocija kao ključan aspekt prodajnog marketinga, a načinom komunikacije vodimo računa o reputaciji klijenata, ali i o što širem spektru potrošača. Pružamo zaokruženu uslugu koja objedinjuje ideju, konceptualizaciju, produkciju i logistiku kroz:

Experience design
Strategiju i planiranje promocije
Istraživanje potreba potrošača
Brendiranje mesta prodaje
Trade/POS/HoReCa promocije

 

Od svakodnevnog odlaska u kupovinu stvaramo jedinstven susret sa proizvodom.

Zatvori

Experiential Marketing

Saznajte više

Content Creation & Digital

Danas više nije reč o digitalnom marketingu, već o marketingu u digitalnom svetu.

 

U prezentaciji brendova, kompanija ili ponuda putem interneta posebno nam je važno da potrošači dožive bliskost i otvorenost kao da je u pitanju komunikacija sa prijateljem. Time stvaramo zainteresovanost, poverenje i povezanost potrošača sa proizvodima i brendovima naših klijenata. Pružamo usluge:

Razvoja efikasne digitalne strategije
Kreiranja sadržaja i viralnih kampanja
Razvoja inovativnih komunikacionih rešenja
Upravljanja društvenim mrežama
Analitike i monitoringa


Zatvori

Content Creation & Digital

Saznajte više

Video Production

Video kao medij u promociji kompanije, brenda ili proizvoda/usluge obezbeđuju visok stepen emotivne i perceptivne uključenosti potrošača.

 

Od ideje, preko objektiva do čula ciljane javnosti trudimo se kreiramo inovativna filmska rešenja i ispričamo nezaboravne, autentične priče. Kreativni tim, režisera, producenata i direktora fotografije pažljivo osmišljava i realizuje korporativne filmove, TVC i web spotove. 

Izrada kreativnog koncepta i vizuelizacija
Pisanje scenarija
Full service produkcija
Kasting & izviđanje lokacija
Snimanje (RED Epic, Canon C100 Mark II, DJI)
Postprodukcija i video animacija

Pričamo priče koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Zatvori

Video Production

Saznajte više
Saznajte više Zatvori

Event Design & Production

Event predstavlja jedan od značajnijih komunikacijskih kanala u kreiranju brand experience-a, a M2Communications je vodeća event agencija.

 

M2C je tim vizionara u kreiranju i eksperata u produkciji spektakularnih događaja. Pružamo usluge event management-a, osmišljavanja i realizacije promotivnih kampanja od ranog planiranja i njihove inicijacije preko implementacije do analize rezultata projekta. Naša rešenja povezuju ključne elemente brenda sa kreativnim konceptom, kroz visok nivo estetike, inovacije, artistički izraz i vrhunsku tehnologiju. Tim agencije čine iskusini stručnjaci iz oblasti marketinga i produkcije koji svakodnevno rade na projektima posebno dizajniranim da promovišu brendove klijenta i partnera: 

 

Korporativni događaji i konferencije
Prezentacije proizvoda i usluga
Brend aktivacije i gerila kampanje
Tim bilding projekti
Destination management usluge
Sajamski nastupi
Entertainment
Modne i sportske manifestacije 

 

Od ideje do realizcije, nudimo in-house ekspertizu za svaki aspekt upravljanja projektom. Naš rad karakteriše kreativnost i visok stepen posvećenosti detaljima u cilju krerianja jedinstvenog i upečatiljivog brend doživljaja.

Saznajte više Zatvori

Creative & Communications

Jedinstvenost ideje i upečatljivost koncepta osnova su svakog kreativnog razvoja bilo da je reč o dizajnu, događaju ili kampanji.

 

Svakom zadatku pristupamo vizionarski sa željom da kreiramo posebna iskustva za klijente i potrošače. Inspirisani osnovnim karakteristikama brenda, promišljajući kreativno o svim marketinškim elementima, dizajniramo autentična kreativna rešenja u sklopu integrisanog procesa i komunikacione strategije.

 

Obezbeđujemo vidljivost brendova i jačanje njihove pozicije kroz usluge:

 

Kreiranja idejnih rešenja i konceptualizacije
Osmišljavanja i realizacije oglasnih kampanja
Grafičkog dizajna
Copywriting

Iskustvo i maštu pretačemo u ideje, ideje u koncepte, a koncepte u efikasna komunikaciona rešenja.

Saznajte više Zatvori

Brand Development

Otvorenost predstavlja zrelost u komunikaciji. Razumevanje potreba potrošača sa jedne i klijenata sa druge strane, kao  i poznavanje vrednosti brenda su preduslov u razvoju efektinih i kreativnih rešenja.

 

Dobru komunikaciju brenda na tržištu postižemo putem: 

Strateškog marketing planiranja
Izgradnje i pozicioniranja brenda
Razvoja komunikacionih strategija
Razvoja kampanja

Razmišljamo strateški i pružamo klijentima originalne, izvodljive i efikasne platforme za razvoj brendova, poslovanja i uspešnu komunikaciju sa potrošačima i ciljanom javnosti.

Saznajte više Zatvori

Experiential Marketing

Brand Experience predstavlja autentično iskustvo i susret sa brendom sastavljen od čistih emocija, bilo da je u pitanju proizvod, usluga, korporativni, sportski ili lični brend.

 

Važan nam je svaki brend, kao i način na koji ćemo ga predstaviti. Ponekad je naveći izazov u promociji dobro poznatih, svakodnevnih proizvoda, u rešenju kako ga izdvojiti u odnosu na konkurenciju.

 

Kreiranje autentičnog iskustva brenda i što bolje vidljivosti brenda na mestu prodaje. Posebno nam je važna promocija kao ključan aspekt prodajnog marketinga, a načinom komunikacije vodimo računa o reputaciji klijenata, ali i o što širem spektru potrošača. Pružamo zaokruženu uslugu koja objedinjuje ideju, konceptualizaciju, produkciju i logistiku kroz:

Experience design
Strategiju i planiranje promocije
Istraživanje potreba potrošača
Brendiranje mesta prodaje
Trade/POS/HoReCa promocije

 

Od svakodnevnog odlaska u kupovinu stvaramo jedinstven susret sa proizvodom.

Saznajte više Zatvori

Content Creation & Digital

Danas više nije reč o digitalnom marketingu, već o marketingu u digitalnom svetu.

 

U prezentaciji brendova, kompanija ili ponuda putem interneta posebno nam je važno da potrošači dožive bliskost i otvorenost kao da je u pitanju komunikacija sa prijateljem. Time stvaramo zainteresovanost, poverenje i povezanost potrošača sa proizvodima i brendovima naših klijenata. Pružamo usluge:

Razvoja efikasne digitalne strategije
Kreiranja sadržaja i viralnih kampanja
Razvoja inovativnih komunikacionih rešenja
Upravljanja društvenim mrežama
Analitike i monitoringa


Saznajte više Zatvori

Video Production

Video kao medij u promociji kompanije, brenda ili proizvoda/usluge obezbeđuju visok stepen emotivne i perceptivne uključenosti potrošača.

 

Od ideje, preko objektiva do čula ciljane javnosti trudimo se kreiramo inovativna filmska rešenja i ispričamo nezaboravne, autentične priče. Kreativni tim, režisera, producenata i direktora fotografije pažljivo osmišljava i realizuje korporativne filmove, TVC i web spotove. 

Izrada kreativnog koncepta i vizuelizacija
Pisanje scenarija
Full service produkcija
Kasting & izviđanje lokacija
Snimanje (RED Epic, Canon C100 Mark II, DJI)
Postprodukcija i video animacija

Pričamo priče koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.