X
SRB

M2C KOMPETENCIJE


"Storytelling upgraded to storyliving."
Autentičan pristup konceptima i kreiranje uzbudljivog i autentičnog doživljaja, sastavni su deo našeg portfolia usluga. Oblikujemo trendove i transformišemo ideje u marketinške projekte koji inspirišu i pokreću na akciju.

EVENT DESIGN &
PRODUCTION

Osmišljavanje originalnog, maštovitog koncepta u cilju kreiranja autentičnog i upečatljivog brend doživljaja. Od produkcije visokobužetnih događaja do promotivnih aktivnosti krojenih po meri klijenta i potrošača.
PROČITAJ VIŠE

CREATIVE
DEVELOPMENT

Sve počinje sa inspiracijom i imaginacijom. Kreativno promišljanje, konceptualizacija i audio-vizuelni dizajn, deo su integrisanog procesa koji primenjujemo u promociji brendova i jačanju njihove pozicije.
PROČITAJ VIŠE

COMMUNICATION
STRATEGIES

Kompanije danas više nego ikada imaju potrebu za kreativnom i transparentnom komunikacijom sa tržištem. Razmišljamo strateški i pružamo klijentima originalne, izvodljive i efikasne platforme za razvoj brendova i poslovanja, koje će obezbediti željeni marketing ROI.
PROČITAJ VIŠE

EXPERIENTIAL
MARKETING

Stvaramo jedinstvena iskustva na mestu gde se susreću brend, proizvod i potrošači. Kreiranje doživljaja koji pokreću potrošače i stvaraju emocionalnu vezu sa brendom. Pružamo zaokruženu uslugu koja objedinjuje ideju, konceptualizaciju, produkciju i logistiku.
PROČITAJ VIŠE

DIGITAL & SOCIAL
MEDIA MANAGEMENT

Komunikacija u digitalnom prostoru danas predstavlja samo deo holističkog marketinškog pristupa. Klijentima pružamo usluge razvoja on-line kampanja i digitalnih proizvoda, odnosa sa on-line zajednicom i upravljanja društvenim mrežama.
PROČITAJ VIŠE

VIDEO
PRODUCTION

Od ideje, preko objektiva, do čula ciljane javnosti. Video spotovi, viralne kampanje i korporativni filmovi imaju sve veću ulogu u jačanju pozicije brenda i izgradnji reputacije kompanija.
PROČITAJ VIŠE

 • EVENT DESIGN &
  PRODUCTION
 • CREATIVE
  DEVELOPMENT
 • COMMUNICATION
  STRATEGIES
 • EXPERIENTIAL
  MARKETING
 • DIGITAL & SOCIAL
  MEDIA MANAGEMENT
 • VIDEO
  PRODUCTION

Event Design & Production


“Brand Experience” predstavlja autentično iskustvo i susret sa brendom sastavljen od čistih emocija, bilo da je u pitanju proizvod, usluga, korporativni, sportski ili lični brend.

 

"Event" kao komunikacijski kanal je jedan od značajnijih u kreiranju “brand experience”-a, a M2Communications je vodeća event agencija. Tim vizionara u kreiranju i eksperata u produkciji i organizaciji spektakularnih događaja. Pružamo usluge „event management“-a, osmišljavanja i realizacije promotivnih kampanja od ranog planiranja i njihove inicijacije preko implementacije do analize rezultata projekta.

 

Nudimo rešenja koja povezuju ključne elemente brenda sa kreativnim konceptom, kroz viskok nivo estetike, inovacije, artistički izraz i vrhunsku tehnologiju. Tim agencije čine iskusini stručnjaci iz oblasti marketinga i produkcije koji svakodnevno rade na projektima posebno dizajniranim da promovišu brendove klijenta i partnera putem:

 

Korporativnih događaja
Prezentacija prozivoda i usluga
Brend aktivacija i gerila kampanja
„Outdoor” i „in-store“ promocija
Konferencija i tim bildinga
Zabavnih, modnih i sportskih manifestacija
Sajamskih nastupa

 

Od ideje do realizcije, nudimo “in-house” ekspertizu za svaki aspekt upravljanja projektom. Naš rad karakteriše kreativnost i visok stepen posvećenosti detaljima u cilju krerianja jedinstvenog i upečatiljivog brend doživljaja.

POGLEDAJTE PROJEKTE U OVOJ OBLASTI