Play Close

Fiat 500 Birthday Celebration

06.07.2015

 

Povodom rođendana, koji se globalno obeležava, organizovan je nesvakidašnji piknik u samom centru grada za vlasnike i ljubitelje Fiata 500. Gosti piknika uživali su u pravom italijnskom espresu, koktelima, „home made“ sladoledu i iznenađenju u vidu „flash mob-a“ koji su priredili igrači na čelu sa Milanom Gromilićem.

 

 

Galerija fotografija vlasnika popularnog „Fiće“, stilizovane figure sa porukama „Iconic“, „Chic“, „Colorful“ i „Dolce Vita“, „pop-up“ foto „wall“ sa motivima Rima i originalno dizajniran brending, upotpunili su atmosferu na ovom događaju.

 

Agencija M2Communications je za klijenta FCA Srbija kreirala idjeno rešenje događaja, vizuelna rešenja, brending, i bila zadužena za izvršnu produkciju.

 

 

 

Fiat 500 Birthday Celebration from M2Communications on Vimeo.

Letnji koktel Kluba „Privrednik“ u organizaciji M2Communications

Taradicionalni letnji koktel Srpskog poslovnog kluba „Privrednik“ održan je 25. juna 2015. u prelepoj bašti vile kluba.

Button arrow
Read More

Kampanjom „Recikliranje je CooL“ Fait poziva da reciklirate stari automobil

Kompanija FCA Srbija pokrenula je akciju „Recikliranje je CooL“. Zainteresovani kupci koji se odluče da recikliraju svoj automobil stariji od 15 godina dobiće značajne popuste prilikom nabavke modela 500L i Punto.

Button arrow
Read More

Otvorena nova fabrika kompanije Calzedonia

U petak 22. maja svečano je otvorena treća po redu fabrika kompanije Calzedonia u Srbiji. Koncept i izvršna produkcija događaja povereni su agenciji M2Communications.

Button arrow
Read More