Play Close

SAM Gala 2017

15.12.2017.
m2c | SAM Gala 2017

Srpska asocijacija menadžera i M2Communications šest godina za redom grade brend SAM Gala, događaj koji predstavlja prvi pravi gala event u Srbji.

 

 

Ove godine, najznačajniji događaj Srpske asocijacije menadžera i svečana dodela godišnji nagrada, je po prvi put organizovan u Belexpocentru. U kreativnom i produkcijiskom smislu, manifestacija je podignuta na vši nivo u odnosu na prethodne godine.

 

 

 

Gala veče Srpske asocijacije menadžera je postalo prepoznatljivo po spektakularnom uvodu. Ove godine, pravu ekskluzivu je predstavljalo izvođenje čuvene naslovne arije iz mjuzikla „Phantom of the Opera“ Andrew Lloyd Webbera.

 

Jedan o najvećih svetskih mjuzikala, konačno je stigao u Srbiju i izvodi se u Pozorištu na Terazijama. U glavnim ulogama su Marta Hadžimanov i Slobodan Stefanović, koji su na gala večeri priredili pravi spektakl. Agencija M2Communications je kreirala kompletan scenski nastup i vizuelni doživljaj za ovaj čuveni performans.

 

 

SAM Gala je nakon svoje šeste godine postala događaj koji postavlja nove standarde i koji može stati rame uz rame sa svetskim manifestacijama sličnog karaktera.

 

Osvojili smo Mars!

BMW i M2Communications uspešno sproveli prvu ekspediciju na Mars.

Button arrow
Pročitaj Više

Expedicija na Mars

U našoj narednoj misiji otisnućemo se izvan granica poznatog, u nove i neistražene prostore, i pomeriti granice!

Button arrow
Pročitaj Više

Otvaranje nove multibrend radnje Movem Fashion

Na otvaranju nove Multibrend radnje u Merkator Centru predstavljene su kolekcije svetskih brendova Boss, Canali, Z Zegna, Hugo, Joop, Trussardi i Armani Jeans.

Button arrow
Pročitaj Više