Play Close

SEVENFRIDAY Serbia Launch Party

12.06.2016

 

Ambijent inspirsan ”industrial“ motivima, molekularni kokteli, „glam rock“ modeli, café racer, svetlosni efekti i sjajna muzika benda El Jazzyra, doprineli su odličnoj atmosferi žurke koja je ugostila oko dve stotine zvanica u „event“ prostoru Fabrika. Prema rečima osnivača brenda Dena Niederera, ovo je bio jedan od najboljih SEVENFRIDAY događaja koji su organizovani bilo gde u svetu.

 

 

Zlatara Andrejević, je oficijelni partner kompanije SEVENFRIDAY za Srbiju, a idejno rešenje i realizaciju događjaja i foto editorijala brenda, poverila je agenciji M2Communications koja ima veliko iskustvo u radu sa međunarnodnim brendovima i u organizaiji „high-end“ događaja.

 

SEVENFRIDAY je brend koji inspiraciju za svoju liniju luksuznih satova nalazi u industrijskom dizajnu, zahvaljući kojoj je za manje od četiri godine postigao veliki uspeh na svetskom tržištu sa prisustovm u 90 zemalja i preko 700 ekskluzivnih radnji.

 

 

SEVENFRIDAY Flash Party Belgrade from M2Communications on Vimeo.

 

 

„Kreiranje novih iskustava“ – intervju Milene Banović za Media Marketing

Milena Banović, koosnivač i direktor M2Communications, za Media Marketing govori o svojoj poslovnoj filozofiji i uspehu agencije na međunarodnoj sceni.

Button arrow
Read More

„Generation X“ – BMW off-road experience održan u Beogradu

Jedinstveni BMW „off-road experience“ pod nazivom „Generacija X“ održan je u Beogradu.

Button arrow
Read More

Fiat 500L instalacija na „Aerodromu Nikola Tesla“

Od ove godine, putnici koji slete na beogradski aerodrom, će svoje kofere i putne torbe prezuimati iz prtljažnika Fiata 500L.

Button arrow
Read More