Play Close

Agencija M2Communications organizovala nastup sedam brendova na Međunarodnom salonu automobila

25.03.2015

 

Na 52. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu agencija M2Communications je zadužena za idejno rešenje multibrend štanda, tehničku podršku, promo tim i kompletnu organizaciju sajamskog nastupa kompanije FCA (Fiat Chryrsler Automobiles) Srbija.

 

 

Pratieći trendove i inovacije na svetskom tržištu, agencija i scenograf Nenad Marković kreirali su autentičan dizajn štanda u skladu sa vizuelnim standardima klijenta. Ekskluzivni enterijer, kaskadne i rotirajuće plartforme i viskotehnološka rešenja poput zakrivljenog LED ekrana, „microtiles“ monitora i video mapinga, stavljeni su u funkciju izložbenog prostora koji ima za cilj da na originalan i kreativan način predstavi portfolio brendova i sajmske premijere kompanije FCA Srbija.

 

Poznati srpski tviteraš u glavnoj ulozi u reklamnom spotu za novi Jeep Renegade

U reklamnom spotu za novi Jeep Renegade u produkciji agencije M2Communications, našao se i poznati srpski tviteraš @NichimIzazvan.

Button arrow
Read More

Clay Paky o kreativnoj i inovativnoj upotrebi rasvete na lansiranju novog modela BMW X6‬ u Beogradu

Kompanija Clay Paky, globalni lider na polju profesionalnih rasvetnih sistema, objavila je saopštenje o kreativnoj upotrebi rasvete na događaju lansiranja novog modela BMW X6‬.

Button arrow
Read More

Predstavljen film sa svečane dodele godišnjih nagrada Srpske asocijacije menadžera u produkciji M2Communications

Na godišnjoj skupštini Srpske asocijacije menadžera, premijerno predstavljen film sa događaja SAM GALA 2014.

Button arrow
Read More