Play Close

Agencija M2Communications u finalu u dve kategorije za najprestižniju event nagradu na svetu

23.10.2019

 

Agencija M2Communications se regionalnom digitalnom konferencijom ,,Western Balkan Digital Summit 2019’’, realizovanom za Vladu Republike Srbije, našla u finalu u dve kategorije na BEA World festivalu, jednom od najvećih svetskih event i live communications festivala.

 

Produkcija jedne od najzahtevnijih konferencija na ovim prostorima održane u periodu od 3. do 5. aprila 2019. u zgradi Palata Srbija susrela se sa različitim izazovima među kojima je i prilagođavanje unutrašnjosti ovog monumentalnog aritektonskog zdanja i spomenika kulture u prostor koji će u potpunosti odgovoriti zahtevima kompleksnog digitalnog događaja.

 

 

Najsavremenija tehnologija i spektakularni vizualno scenski efekti stavljeni su u svrhu bogatog programa koji se odvijao u tri sale istovremeno. Deo unutrašnjost zgrade pretvoren je u prvi Immersive Room na Balkanu, jedinstven audio-vizuleni doživljaj čiji je cilj ’’uranjanje’’ posmatrača u digitalni svet. Događaj su upotpunili humanoidni roboti i globalne zvezde, Sofija i Titan, koji su na različite načine predstavili potencijal AI-a.

 

Najznačajniji aspekt konferencije je potpisivanje regionalnog Sporazuma o romingu. Preko osamdeset kompanija izašlo je sa svojim vizijama budućnosti, a važan akcenat je bio na predstavljanju inovativnih ideja i regionalnom povezivanju.

 

 

Konferenciji je prisustvovalo oko 4.000 učesnika i preko 200 govornika iz 30 zemalja, dok je na organizaciji događaja radilo preko 370 članova kreativnog i produkcijskog tima.

 

M2Communications, nominovana za nagrade u kategorijama Congress/Conference i B2B > € 500,000, svoj event će predstaviti od 28. do 30. novembra u Milanu, gde će se okupiti agencije iz trideset država.

 

M2Communications se po drugi put za redom našla u finalu BEA World festivla na kome je prošle godine kao jedini predstavnik iz regiona osvojila bronzanu nagradu za konceptualni projekat ,,Ekspedicija na Mars’’, realizovan povodom lansiranja novog BMW modela X3.

 

Western Balkans Digital Summit 2019 from M2Communications on Vimeo.

Miro Antić izabran među globalno 100 najuticajnijih u event industriji

U izboru Eventex-a Miro Antić se našao među 100 najuticajnijih ljudi na svetu u event industriji.

Button arrow
Read More

Miro Antić nominovan u globalnom izboru za najuticajnije u event industriji

Miro Antić, M2Communications među 476 nominovanih iz celog sveta u izboru Eventex-a za najuticajnije u event industriji.

Button arrow
Read More

Tri projekta agencije M2Communications u finalu Crossover festivala 2019!

M2Communications je agencija sa najvećim brojem radova u finalu internacionalnog festivala iz oblasti event marketinga.

Button arrow
Read More