Play Close

Tri projekta agencije M2Communications u finalu Crossover festivala 2019!

21.08.2019

Conventa Crossover, festival koji na jednom mestu okuplja najinovativnije i najoriginalnije regionalne projekte iz oblasti live marketinga i eventa, je ove godine u finale takmičenja uvrstio tri projekta naše agencije, što nas svrstava na prvo mesto po broju radova u finalu ovog festivala.

 

 

The Chedi Luštica Bay Grand Opening, Western Balkan Digital Summit 2019 i Coca – Cola CC HBC Kick-Off & Annual Party 2019, su nominovani projekti, u kojima smo se potrudili da pomerimo granice u kreativnom pristupu organizacije događaja.

 

Conventa Crossover kao jedan od najrelevantnijih regionalnih festivala u oblasti event i MICE industrije, od ove godine prerasta u internacionalni. Čast nam je da čak tri naša projekta predstavljamo u finalu festivala koji svake godine okuplja veliki broj stručnjaka iz sfere organizacija događaja.

 

Evaluacija radova će se vršiti po sistemu 80:20, gde 80% ukunpog skora, čine ocene stručnog žirija, a 20% glasovi publike. Kriterijumi za ocenu radova od strane međunarodnog sturčnog žirija su: kreativnost, relevantnost, inovativnost, realizacija, rezultati događaja, komunikacija i usklađenost sa politikom održivosti.

 

Pobednik će biti proglašen 29.avgusta 2019. godine tokom Crossover konferencije u Ljubljani.

 

Porto Montenegro Underwater Exhibition: nova dimenzija umetnosti i jedinstvena podvodna avantura

Crnogorski umetnik Luka Radojević i Porto Montenegro u saradnji sa našom agencijom organizovali su jedinstvenu podvodnu izložbu u blizini ostrva Gospa od milosti.

Button arrow
Read More

Događaj o kojem se piše: eXpedicija na Mars kao primer uspešnog kreiranja doživljaja

Magazin Kongresni Turizam je u posebnom izdanju posvećenom kreiranju doživljaja, kao najkreativniji primer organizacije događaja naveo višestruko nagrađivani projekat Ekspedicija na Mars agencije M2Communications.

Button arrow
Read More

Novi reklamni spot za Lušticu Bay u produkciji M2Communications i NEO – New Entertainment Office

Produkcija reklamnog spota za Lušticu Bay i kadrovi sa snimanja na nekim od najatraktivnijih lokacija na Jadranu.

Button arrow
Read More