Play Close

Novi reklamni spot za Lušticu Bay u produkciji M2Communications i NEO – New Entertainment Office

21.06.2019

Naš kreativni tim i produkcijska kuća NEO – New Entertainnment Office organizovali su nekoliko snimajućih dana na crnogorskom poluostrvu Luštica kao deo produkcije reklamnog spota za jedno od najlepših jadranskih naselja Luštica Bay.

 

 

U projekat smo ušli sa idejom da dočaramo život na rivijeri i približimo filozofiju „Life As It Should Be“ koju promoviše Luštica Bay. Kreativni koncept je baziran na osećajima slobode i topline doma van doma, koje pruža mesto nastalo na temeljima prirode, tradicije i težnje ka spokojnom životu. Četiri snimajuća dana, na moru, u Plavoj špilji, marini, naselju i hotelu The Chedi, samo su neka od mesta gde je naš tim od dvadeset članova radio na kadrovima koji će predstaviti stil i atmosferu Luštice, kao i prirodne lepote Crne Gore.

 

Pod kreativnom direkcijom, Daniela Girizda – Stavra, art direktora produkcije NEO i reditelja Stefana Krasića, spot je sniman kamerom RED Scarlet Weapon 5k, a za kadrove iz vazduha korišćen je dron DJI Inspire 2 X5S sa 15mm i 45mm objektivom.

 

Reklamni spot je namenjen internacionalnoj ciljnoj grupi koju predstavljaju mladi porodični ljudi u potrazi za jedinstvenim mestom za odmor na moru, kao i svaki pojedinac koji je orjentisan na prirodu, slobodu i zabavu.

 

 

Uronite u digitalni svet – prvi Immersive Room u regionu

Predstavili smo nova iskustva na polju digitalne umetnosti i tehnologije u okviru Western Balkans Digital Summit konfernecije 2019.

Button arrow
Read More

Coca-Cola HBC Kick-Off & Annual Celebration 2019

Organizacija ovogdišnjeg Coca-Cola HBC Kick-Off-a i korporativne proslave pripala je agenciji M2Communications.

Button arrow
Read More

Miro Antić, M2Communications među najuticajnijim stručnjacima u event industriji Centralne i Jugoistočne Evrope

M2Communications među deset najboljih event agencija u regionu za 2018.

Button arrow
Read More