Play Close

Coca-Cola HBC Kick-Off & Annual Celebration 2019

05.03.2019

Motiv ovogodišnjeg Coca-Cola HBC Kick-Off-a koji je brojao preko 1000 zvanica, jeste grad koji živi 24/7 i odiše stilom američkih metropola poput Njujorka.

 

Celokupan događaj, sa scenografijom i kompletnim sadržajem, podeljen je u dve tematske celine. Tokom dana, zaposleni su sumirali godišnje rezultate i planove za narednu godinu a u večernjim satima je bila organizovana žurka sa nastupima poznatih izvođača.

 

 

Realizovano idejno rešenje zvanice je zaintrigiralo od samog ulaska, autentičnim ambijentom imaginarnog Coca-Cola grada sa instalacijom metroa obogaćenim LED panelima i svetlećim reklamama koji posetioce vozi do prve stanice.

 

Kreirane su zone događaja kao zasebne celine inspirisane kulturom, zabavom i specifičnim ritmom života jednog američkog grada. Posetioci su imali prilike da se zabave uz raznovrstan aktivacioni program poput košarke na velikom Sprite terenu iza koga se prostirala panoramom gradskih nebodera, osveženja u Mr. Schweppes Alchemy Baru, ili se vrate kroz vreme posetom američkom Diner-u dizajniranim u stilu ’60-ih. Događaj je otvoren atraktivnim performansom na obruču koji je upotpunjen laser show-om i specijalnim vizuelnim efektima.

 

 

U osmišljavanju i realizaciji celokupnog koncepta u kom svaka zona Coca-Cola grada pruža poseban doživljaj, učestvovalo je preko 120 članova kreativnog, produkcijiskog i tehničkih timova. Svaki deo ovog jedinstvenog grada je bio autentično koncipiran da pruži interakciju, učenje, informisanje, networking i druženje.

 

Zvanice su uživale u nastupima mnogih poznatih izvođača, među kojima su bili i Leksington bend, Sax & Grove i DJ Dada Selekta, dok je Džiboni, kao specijalni gost iznenađenja, napravio posebnu atmosferu tokom ovogodišnje Coca-Cola HBC proslave.

 

Miro Antić, M2Communications među najuticajnijim stručnjacima u event industriji Centralne i Jugoistočne Evrope

M2Communications među deset najboljih event agencija u regionu za 2018.

Button arrow
Read More

SAM Gala kao sprska verzija dodele Oskara

Glamurozno veče posvećeno poslovnoj izvrsnosti.

Button arrow
Read More

Priznanje za agenciju M2Communications na festivalu Eventiada IPRA 2018 u Moskvi

Priznanje za izvrsnost u marketing komunikacijama.

Button arrow
Read More