Play Close

SAM Gala kao sprska verzija dodele Oskara

14.12.2018

 

Glamurozno veče u organizaciji Srpske asocijacije menadžera, posvećeno odavanju priznanja za pružanje izvanrednog doprinosa u promovisanju najbolje poslovne prakse i stvaranju pozitivne poslovne klime – SAM Gala 2018, održano je tradicionalno u decembru, sedmu godinu za redom.

 

„SAM Godišnje nagrade“ dodeljene su u 12 kategorija, i to pojedincima i kompanijama koje predstavljaju primer na poljima liderstva, društvene odgovornosti i poslovne izvrsnosti. Među ovih 12 kategorija našle su se i specijalne kategorije žirija kao što su: Lični herojski čin, Iskorak godine, Inicijativa od nacionalnog značaja i druge.

 

Kompletnu podršku u osmišljavanju kreativnog i vizuelnog koncepta, kao i u realizaciji pružila je agencija M2Communications, dugogodišnji partner Srpske asocijacije menadžera, koja je i ove godine za eminentne članove udruženja i biznis društva priredila višesatni vizuelni spektakl.

 

SAM Gala veče otvorio je impresivni scensko-letački performans baletskog dua, Bojane Žegarac i Igora Pastora, inače prvaka Narodnog pozorišta, čije su izvođenje pratili dobro usklađeni specijalni i svetlosni efekti, laser show, kao i muzika i naracija rađeni ekskluzivno za ovo gala veče.

 

Osećaju ekskluzivnosti koja se može osetiti na velikim svetskim gala događajima, poput „Oskara“, doprinela je i specijalno izrađena scena, koja je ove godine predstavljala idealni spoj svedene elegancije i visokokvalitetne produkcije.

 

Priznanje za agenciju M2Communications na festivalu Eventiada IPRA 2018 u Moskvi

Priznanje za izvrsnost u marketing komunikacijama.

Button arrow
Read More

Osvojena bronzana nagrada na BEA World 2018!

Bronzani slon dolazi u Srbiju!

Button arrow
Read More

„eXpedicija na Mars“ osvaja Ameriku

Projekat agencije M2Communications među finalistima festivala Special Events 2019.

Button arrow
Read More