Play Close

„eXpedicija na Mars“ osvaja Ameriku

16.11.2018

 

Više puta nagrađivani konceptualni projekat „eXpedicija na Mars“ osmišljen za klijenta BMW – Delta Motors, još jednom se našao u finalu najprestižnijih svetskih takmičenja, ovoga puta u izrazito jakoj konkurenciji američkog festivala Special Events 2019.

 

Samo nekoliko agencija iz Evrope, među kojima i M2Communications iz Srbije, ušlo je u uži krug gde će se za nagradu izvrsnosti u organizovanju događaja među preteženo američkim agencijama, boriti za titulu najbolje.

 

Kategorija u kojoj je projekat odabran je „Najbolji događaj kreiran za korporaciju ili asocijaciju: ukupni budžet ispod 100.000 dolara“.

 

Gala veče dodela nagrada za kreativnost i inovacije održaće se 10. januara 2019. godine, u San Dijegu, u američkoj državi Kaliforniji.

 

Izvor: Special Events

Najbolji srpski skijaš Marko Vukićević potpisao sponzorski ugovor sa kompanijom „Jaffa“

Jedan od najperspektivnijih sportista, srpski reprezentativac u alpskom skijanju Marko Vukićević, potpisao je sponzorski ugovor sa kompanijom „Jaffa“ iz Crvenke.

Button arrow
Read More

M2Communications u finalu jednog od najvećih svetskih event & live communications festivala – BEA World 2018

M2Communications se ove godine našla u finalu prestižnog festivala najboljih događaja i „live“ komunikacije u svetskoj konkurenciji – Best Event Awards 2018.

Button arrow
Read More

Samit100 biznis lidera Jugoistočne Evrope održan u Beogradu

U Beogradu je održan sedmi po redu Samit100 biznis lidera Jugoistočne Evrope koji je okupio više od sto eminentnih poslovnih lidera, iz zemlje i inostranstva.

Button arrow
Read More