Play Close

Samit100 biznis lidera Jugoistočne Evrope održan u Beogradu

03.10.2018

 

Samit100 jedan je od najvećih regionalnih poslovnih događaja i inicijativa, a na jednom mestu okuplja više od sto eminentnih poslovnih lidera, iz zemlje i inostranstva, kao i brojne istaknute političke ličnosti i predstavnike medija sa regionalne scene.

 

 

Kreativni koncept i kompleksna organizacija dvodnevne konferencije u hotelu Hyatt povereni su agenciji M2Communications, pri čemu je ambijent Kristalne dvorane u potpunosti transformisan postavkom konferencijske bine impozantnih dimenzija – dužine preko 26 metara. Postavka je kombinovana sa LED tehnologijom, pažljivo osmišljenim animacijama i 3D efektima, dok je za potrebe Hard Talk panela postavljena nova bina, pozicionirana centralno u prostoru.

 

 

Učesnici panela imali su priliku da u pauzama posete virtuelnu izložbu nedavno renoviranog Narodnog muzeja i uživaju u delima najvećih domaćih i stranih umetnika, koristeći jedinstvenu platformu pod nazivom VR All Art.

Pored konferencijskog dela, M2C tim bio je zadužen i za osmišljavanje koncepta Unexpected Gala Dinner at Secret Location, sa idejom da se svim učesnicima Samita pruži nesvakidašnje i mistično iskustvo na lokaciji koja je čuvana u tajnosti. Prostor Akacia Open Concept, ušuškan u zelenilu nadomak Beograda, poslužio je kao idealno mesto da se učesnici na par sati odvedu u svet izvan mašte i vremena.

 

 

Zvanice su na samom dolasku sačekali atraktivni performansi sa vatrom, zanimljivi „storytelling“ putokazi i specijalna laboratorijska stanica sa novom formulom koktela. Podizanju atmosfere u čudesnoj staklenoj kocki prostora Akacija Open Concept, doprineli su elementi poput laser show-a, efekti suvog leda, moderni Buugeng i LED performansi, kao i nastup poznatog domaćeg jazz benda „Alex & The Fergusons“.

 

The 8 X-perience

Povratak serije 8, novi model BMW X4 i pretpremijera BMW X5 na ekskluzivnom „launch“ eventu u Beogradu.

Button arrow
Read More

„From Storytelling to Storyliving“ – Business & Luxury Magazine

Moderni događaji pružaju iskustva za sva ljudska čula, sa ciljem što efikasnijeg i dubljeg povezivanja pojedinca sa određenim brendom. Koncept „from storytelling to storyliving“ predstavlja jedan od osnovnih kreativnih principa kojim se vodi agencija M2Communications.

Button arrow
Read More

„eXpedicija na Mars“ je najbolji B2B & B2C event nove Evrope!

„eXpedicija na Mars“ i M2C tim osvojili The Best Event Award of New Europe na Conventa Crossover festivalu u Ljubljani.

Button arrow
Read More