Play Close

„eXpedicija na Mars“ je najbolji B2B & B2C event nove Evrope!

01.09.2018

 

Još jedno međunarodno priznanje za eXpediciju na Mars!

 

Projekat eXpedicija na Mars kreiran povodom predstavljanja novog BMW X3 modela, osvojio je The Best B2B & B2C Event Award of New Europe na Conventa Best Event Award takmičenju.

 

Ovom nagradom eXpedicija na Mars nastavlja niz osvajanja nagrada na festivalima. Nakon nagrade na regionalnom RSVP festivalu u Zagrebu, osvojeno je i priznanje na Conventa Crossover festivalu koji se održava u Ljubljani i na jednom mestu okuplja najinovativnije i najoriginalnije regionalne projekte iz oblasti live marketinga i eventa.

 

eXpedicija na Mars se prvo našla u finalu ovog takmičenja, i to na osnovu visokih ocena žirija, da bi zatim ubedljivo osvojila glasove publike na glasanju održanom 30. i 31. avgusta u slovenačkoj prestonici.

 

„eXpedicija na Mars“ agencije M2Communications u finalu Conventa Best Event Award

Projekat „eXpedicija na Mars“ kreiran povodom predstavljanja novog BMW X3 modela, našao se u finalu prestižnog regionalnog takmičenja za najbolji event – Conventa Best Event Award.

Button arrow
Read More

Spektakularno otvaranje The Chedi Luštica Bay hotela i marine

Svečanom otvaranju novog luksuznog hotela i marine The Chedi Luštica Bay, prisustvovalo je preko 1500 zvanica iz celog sveta, među kojima i najviši državni vrh Crne Gore, a kompletna organizacija kao i kreativni koncept grandioznog otvaranja povereni su agenciji M2Communications.

Button arrow
Read More

Hublot event Porto Montenegro

Spektakularnim događajem u produkciji M2Communications ozvaničeno partnerstvo kompanije Hublot i luksuzne marine Porto Montenegro.

Button arrow
Read More