Play Close

„eXpedicija na Mars“ agencije M2Communications u finalu Conventa Best Event Award

27.08.2018

 

Konceptualni projekat „Expedicija na Mars“ kreiran povodom predstavljanja najnovijeg BMW X3 modela, za klijenta Delta Motors, našao se u finalu prestižnog regionalnog takmičenja za najbolji event – Conventa Best Event Award, i to u B2B i B2C kategorijama.

 

Internacionalni žiri napravio je uži izbor u veoma jakoj konkurenciji regionalnih projekata, ocenjujući, ne samo kreativnost i inovativnost ideja, već i efikasnost prenošenja poruke o brendu, koja uspešno prevazilazi postavljene marketinške i poslovne ciljeve.

 

Nagrada za „The Best Event of New Europe“ biće dodeljena pobedniku na Conventa Crossover 2018 izboru koji će se održati 30. i 31. avgusta, u Ljubljani.

 

Izvor: KONGRES Magazine

 

Spektakularno otvaranje The Chedi Luštica Bay hotela i marine

Svečanom otvaranju novog luksuznog hotela i marine The Chedi Luštica Bay, prisustvovalo je preko 1500 zvanica iz celog sveta, među kojima i najviši državni vrh Crne Gore, a kompletna organizacija kao i kreativni koncept grandioznog otvaranja povereni su agenciji M2Communications.

Button arrow
Read More

Hublot event Porto Montenegro

Spektakularnim događajem u produkciji M2Communications ozvaničeno partnerstvo kompanije Hublot i luksuzne marine Porto Montenegro.

Button arrow
Read More

M2Communications postala Global Brand & Communications agencija srpskog skijaša Marka Vukićevića

Marko Vukićević je najbolji srpski skijaš i buduća zvezda alpskog spusta.

Button arrow
Read More