Play Close

M2Communications postala Global Brand & Communications agencija srpskog skijaša Marka Vukićevića

06.07.2018

U junu 2018. agencija M2Communications je potpisala ugovor sa najboljim srpskim skijašem Markom Vukićevićem i postala njegova Global Image and Brand Communications agencija.

 

 

Agenciji je poverena izgradnja i upravljanje ličnim brendom Marka Vukićevića. Postavljen je tim koji će brinuti o svim kreativnim aspektima ličnog brenda, kreiranju imidža, odnosima sa javnošću, upravljanju društvenim mrežama i komunikaciji sa partnerima i sponzorima.

Kreirani su dinamični, poluminutni showreel i vizuelni identitet baziran na markovim inicijalima i nadimku „Wolfy“ po kome je poznat među prijateljima u svetu skijanja.

 

Nagrada „Brand Experience Agency of the Year“ za M2Communications

Portal „Luxury Travel Guide“ dodelio je agenciji M2Communications, prestižnu nagradu za „Brand Experience Agency of the Year“ za 2018. godinu.

Button arrow
Read More

dm Extreme Look Campaign

Za potrebe lansiranja nove kolekcije „Extreme Look“, kompanija dm drogerie markt je nakon konkursa, poverila kampanju agenciji M2Communications.

Button arrow
Read More

Business & Luxury Magazin donosi osvrt na SAM Gala 2017

U novom izdanju magazina Business & Luxury pročitajte šta to SAM Gala svrstava rame uz rame sa sličnim manifestacijama na svetskoj sceni.

Button arrow
Read More