Play Close

Nagrada „Brand Experience Agency of the Year“ za M2Communications

21.06.2018

 

Luxury Travel Guide je agenciji M2Communicatons dodelio priznanje LTG Europe Award 2018 u kategoriji Brand Experience Agency of the Year. M2Communications je prepoznata kao vodeća kreativna agencija na polju organizacije događaja i upravljanja brendovima u Centralnoj i Istočnoj Evropi, koja na jednom mestu okuplja vrhunske profesionalce i kreativce u ovim oblastima.

 

Luxury Travel Guide navodi da M2Communications zastupa inostrane brendove širokog spektra kao što su: BMW, FCA Group, Rolex, Hugo Boss, Porto Montenegro, Mercedes-Benz, Asus i Microsoft, ali i mnogi drugi renomirani brendovi.

 

 

Koristeći inovativne metode na polju marketinga, ali i holistički pristup komunikacije prilagođen individualnim potrebama klijenata, agencija dolazi do autentičnih rešenja, pružajući vrhunska idejna rešenja i besprekornu organizaciju.

 

Upravo je taj stepen kreativnosti ono što M2Communications izdvaja od ostalih i što joj je dalo lični, prepoznatljiv pečat i jedinstven portfolio, u uspešnoj organizaciji događaja i kampanja.

 

Umetnički senzibilitet, težnja ka konstantnom pomeranju granica i vrhunski kreativni pristup predstavljaju ključ uspeha agencije M2Communications i odlučujuće faktore da se ove godine baš njoj dodeli nagrada.

 

dm Extreme Look Campaign

Za potrebe lansiranja nove kolekcije „Extreme Look“, kompanija dm drogerie markt je nakon konkursa, poverila kampanju agenciji M2Communications.

Button arrow
Read More

Business & Luxury Magazin donosi osvrt na SAM Gala 2017

U novom izdanju magazina Business & Luxury pročitajte šta to SAM Gala svrstava rame uz rame sa sličnim manifestacijama na svetskoj sceni.

Button arrow
Read More

ATTEND nagrada za eXpediciju na Mars

Na dodeli ATTEND nagrada u okviru RSVP festivala, događaj „eXpedicija na Mars“ proglašen je najboljim regionalnim događajem u kategoriji „Predstavljanje proizvoda ili usluge“.

Button arrow
Read More