Play Close

M2Communications u finalu jednog od najvećih svetskih event & live communications festivala – BEA World 2018

22.10.2018

M2Communications je jedina agencija iz regiona koja se ove godine našla u finalu prestižnog festivala najboljih događaja i live komunikacije u svetskoj konkurenciji – Best Event Awards 2018.

 

Konceptualni projekat „eXpedicija na Mars“, kreiran povodom predstavljanja najnovijeg X3 modela, za klijenta Delta Motors, našao se u užem izboru u kategoriji Makro B2C < 500K, među odabranim projektima iz čak 26 zemalja sveta. Odluku kojoj agenciji će pripasti čuveni „slon“ i priznanje za izvrsnost u event industriji doneće uvaženi žiri na izboru koji počinje 22. novembra u gradu Koimbra, u Portugaliji.

 

BEA World Festival je inicijativa koja već trinaestu godinu za redom prepoznaje i nagrađuje projekte koji se izdvajaju po kreativnosti, inovativnom pristupu, strateškom razmišljanju i uticaju, a ove godine zabeleženo je obaranje čak tri rekorda i to po broju prijava (303), broju agencija u takmičenju (122) i broju zemalja učesnica (28).

 

Izvor: BEA World Festival 2018 – Shortlist

Samit100 biznis lidera Jugoistočne Evrope održan u Beogradu

U Beogradu je održan sedmi po redu Samit100 biznis lidera Jugoistočne Evrope koji je okupio više od sto eminentnih poslovnih lidera, iz zemlje i inostranstva.

Button arrow
Read More

The 8 X-perience

Povratak serije 8, novi model BMW X4 i pretpremijera BMW X5 na ekskluzivnom „launch“ eventu u Beogradu.

Button arrow
Read More

„From Storytelling to Storyliving“ – Business & Luxury Magazine

Moderni događaji pružaju iskustva za sva ljudska čula, sa ciljem što efikasnijeg i dubljeg povezivanja pojedinca sa određenim brendom. Koncept „from storytelling to storyliving“ predstavlja jedan od osnovnih kreativnih principa kojim se vodi agencija M2Communications.

Button arrow
Read More