Play Close

Najbolji srpski skijaš Marko Vukićević potpisao sponzorski ugovor sa kompanijom „Jaffa“

05.11.2018

 

Jedan od najperspektivnijih sportista, srpski reprezentativac u alpskom skijanju Marko Vukićević, potpisao je sponzorski ugovor sa kompanijom „Jaffa“ iz Crvenke. Ovim partnerstvom će domaća kompanija u narednom periodu pružati značajnu podršku mladom skijašu na putu ka svetskom vrhu i osvajanju liderske sportske pozicije.

 

Do saradnje, koja će skijašu poznatom pod nadimkom „Snežni vuk“ dati vetar u leđa na brojnim takmičenjima koja mu predstoje, je došlo potpuno prirodno, kako navode iz „Jaffe“.

 

Srpski reprezentativac je Srbiji nedavno doneo čak tri medalje, dva srebra i jednu bronzu, sa Južnoameričkog kupa (SAC) koji se u septembru održao u Čileu, a već u novembru ga u Lejk Luizu u Kanadi očekuje početak Svetskog kupa, značajno takmičenje u izuzetno jakoj konkurenciji na kojem će Marko braniti boje Srbije i boriti se za nove bodove koji će ga uvesti u sam svetski vrh.

 

Markov sportski izazov za sezonu 2018/19 je približavanje svetskom vrhu i osvajanje pozicije među prvih 15 skijaša na zvaničnoj FIS listi kao i dostojno predstavljanje Srbije s ciljem povećanja ugleda i popularnosti srpskog skijanja u zemlji i svetu.

 

 

M2Communications u finalu jednog od najvećih svetskih event & live communications festivala – BEA World 2018

M2Communications se ove godine našla u finalu prestižnog festivala najboljih događaja i „live“ komunikacije u svetskoj konkurenciji – Best Event Awards 2018.

Button arrow
Read More

Samit100 biznis lidera Jugoistočne Evrope održan u Beogradu

U Beogradu je održan sedmi po redu Samit100 biznis lidera Jugoistočne Evrope koji je okupio više od sto eminentnih poslovnih lidera, iz zemlje i inostranstva.

Button arrow
Read More

The 8 X-perience

Povratak serije 8, novi model BMW X4 i pretpremijera BMW X5 na ekskluzivnom „launch“ eventu u Beogradu.

Button arrow
Read More