Play Close

Osvojena bronzana nagrada na BEA World 2018!

26.11.2018.
m2c | Osvojena bronzana nagrada na BEA World 2018!

 

Projekat „eXpedicija na Mars“ osvojio je bronzano prizanje na jednom od najznačajnijih svetskih event festivala, BEA World 2018, koji je održan u portugalskom gradu Koimbri.

 

Projekat „eXpedicija na Mars“, kreiran povodom predstavljanja najnovijeg BMW X3 modela za klijenta Delta Motors, osvojio je Bronzanog Slona na festivalu Bea World 2018 u kategoriji „Macro B2C < 500K“.

 

 

 

Agencija M2Communications se za bronzano priznanje izborila u izuzetno jakoj konkurenciji od čak 303 prijavljena rada, koja su pristigla iz 26 zemalja.

 

Projekat “eXpedicija na Mars“ je već osvajao nagrade na regionalnim i međunarodnim festivalima. Između ostalog, našao se i u finalima festivala Special Events 2019. koji će pobednike proglasiti 10. januara u San Dijegu i festivala Eventiada IPRA koje će se održati 6. decembra u Moskvi.

 

 

„eXpedicija na Mars“ osvaja Ameriku

Projekat agencije M2Communications među finalistima festivala Special Events 2019.

Button arrow
Pročitaj Više

Najbolji srpski skijaš Marko Vukićević potpisao sponzorski ugovor sa kompanijom „Jaffa“

Jedan od najperspektivnijih sportista, srpski reprezentativac u alpskom skijanju Marko Vukićević, potpisao je sponzorski ugovor sa kompanijom „Jaffa“ iz Crvenke.

Button arrow
Pročitaj Više

M2Communications u finalu jednog od najvećih svetskih event & live communications festivala – BEA World 2018

M2Communications se ove godine našla u finalu prestižnog festivala najboljih događaja i „live“ komunikacije u svetskoj konkurenciji – Best Event Awards 2018.

Button arrow
Pročitaj Više