Play Close

DANI ERMITAŽA U SRBIJI

08.02.2024

U Beogradu su otvoreni prvi Dani Ermitaža u Srbiji, manifestacije od međunarodnog kulturnog značaja, koju su zajednički organizovali Ermitaž, jedan od najvećih muzeja na svetu, Ministarstvo kulture Srbije i kompanija „Gasprom njeft“.

Kreativnom timu M2Communications poverena je izvršna organizacija Svečanog otvaranja Dana Ermitaža, održanog u Narodnom muzeju Srbije, koji je Ermitažu postao partner u organizaciji jedinstvenih izložbi „Nevidljiva umetnost” i „Carski porcelan”. Događaju su prisustvovale brojne visoke zvanice iz političkog, kulturnog i privrednog života Srbije i Rusije.

 

 

Dani Ermitaža u Srbiji počeli su gala predstavom Državog akademskog baletskog teatra „Leonid Jakobson“ iz Sankt Peterburga, koji je zajedno sa Baletom Narodnog pozorišta u Beogradu izveo najbolja dela iz svog repertoara. To je bila prilika da se domaća publika upozna sa glamuroznom atmosferom pozorišnog Peterburga. M2C tim bio je zadužen za svečani koktel u Narodnom pozorištu, kao i organizaciju dočeka visokih zvanica.

Vodeći muzej Rusije pripremio je obiman i sadržajan program tokom Dana Ermitaža, održanih od 24. do 29. oktobra 2023, koji je obuhvatao izložbe, baletske predstave, koncerte, projekcije dokumentarnih i igranih filmova, seminare, arheološku konferenciju i mnoge druge zanimljive umetničke performanse.

 

PADEL BELGRADE OPEN BREND DIZAJN

Uzbuđeni smo što možemo da predstavimo novi, dinamičan logo za Padel Belgrade Open! Logo je dizajniran da obuhvati energiju i strast rastućeg i sve popularnijeg padel sporta, urbane igre sa reketima, koja kombinuje elemente tenisa i skvoša. Kreativni koncept logotipa zasnovan je na nekoliko premisa: asocirajući na olimpijski prsten, logo prihvata estetiku slobodnog duha, simbolizujući […]

Button arrow
Read More

NUFARM & NUSEED INNOVATION DAYS

Kompanije iz industrije agrikulture Nufarm i Nuseed, obeležile su međunarodni dan polja događajem „Innovation Days“ na svom oglednom polju u blizini Novog Sada. M2C bio je zadužen za koncept i kompletnu realizaciju ovog događaja.

Button arrow
Read More

M2C u muzeju vina La Cité du Vin

Ekipa M2Communications posetila je nadaleko čuveni muzej vina La Cité du Vin u francuskom gradu Bordou.

Button arrow
Read More