Play Close

Jaffa & Munch @ Games.con

25.12.2017

Agencija M2Communications kreirala je nastup brendova Jaffa i Munchmallow na nedavno održanom drugom beogradskom Gamescon-u. Atraktivne postavke i aktivacije privukle su veliku pažnju posetilaca ovogodišnjeg festivala gejminga i pop kulture.

 

Osmišljeno je kompletno vizuelno rešenje Jaffa štanda sa realističnom 3D figurom Jaffa keksa, ”splash”-om čokolade i pomorandže kao i 2D mapingom čuvene igrice „Pac Man“.

 

U zoni gigantske Jaffa kutije zainteresovani su mogli da se oprobaju u ”old school” fliperu ili da se fotografišu u i tako dobiju uspomenu sa Jaffa ”place point”-a na Gamescon-u.

 

 

U Hali 3, impozantna kupola podeljena na „beli“ i „crni“ Munch vizuelno je asocirala na Munchmallow. Ideja postavke je bila da posetioci izaberu „crnu“ ili „belu“ stranu i učestvuju u Munch Pong onlajn igrici ili u partiji stonog hokeja na posebno dizajniranom stolu za ovu priliku.

 

Celokupni ”setup” i svi prateći elementi, uključujući i stajling hostesa, bili su podeljeni na crni tj. beli segment pozivajući posetioce da izaberu stranu u MunchWars duelu.

 

 

SAM Gala 2017

Spektakularno gala veče u organizaciji agencije M2Communications. Najznačajnij biznis događaj u zemlji – SAM Gala 2017.

Button arrow
Read More

Osvojili smo Mars!

BMW i M2Communications uspešno sproveli prvu ekspediciju na Mars.

Button arrow
Read More

Expedicija na Mars

U našoj narednoj misiji otisnućemo se izvan granica poznatog, u nove i neistražene prostore, i pomeriti granice!

Button arrow
Read More