Play Close

Kampanja „Tanka je linija“ zvanično je otpočela ne šest tržišta Zapadnog Balkana

07.02.2023

Na konferenciji za novinare održanoj 18. januara 2023. godine na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu, zvanično je objavljen početak nacionalne kampanje “Tanka je linija“, koja ima za cilj podizanje svesti u javnosti i edukacije vozača i drugih učesnika u saobraćaju o bezbednosti na pružnim prelazima.

 

Kampanju, koju su zajednički pokrenuli međunarodna organizacija Transportna zajednica (Transport Community) i Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, osmislio je i realizovao kreativni tim M2C, vodeći se osnovnom idejom da se kroz snažan, emotivan i upečatljiv kreativni pristup ukaže na opasnosti nepravilnog prelaska preko pruga.

 

Realizacija „Tanka je linija“ marketinške kampanje obuhvatala je komunikacijsku i marketing strategiju, zatim osmišljavanje i produkciju igranog TV spota, tri edukativna animirana video spota i različitih štampanih materijala.

 

Emitovanjem igranog spota na javnom servisu RTS i drugim TV stanicama sa nacionalnom pokrivenošću, započeo je medijski život kampanje čiji je dugoročni, strateški cilj postizanje „Vision Zero“ sistema, koji će omogućiti da u nesrećama na pružnim prelazima više ne dolazi do smrtnih slučajeva.

 

Promotivne aktivnosti kampanje „Tanka je linija“ – baš kao i emitovanje igranog i edukativnih spotova na različitim jezicima regiona – biće u narednom periodu realizovane i na tržištima zemalja čitavog Zapadnog Balkana.

„Godina progresa i unapređenja poslovanja“

Miro Antić, CXO M2Communications, za Advertiser Serbia:
„Uprkos izazovima ostvarili smo: višestruki rast na svim poljima, a ojačali smo i agencijske kapacitete stručnim obukama i radom na podizanju kompanijske kulture na viši nivo.“

Button arrow
Read More

M2C is hiring!

We are looking for a passionate, responsible and creative individual as a full-time Copywriter/Creative Strategist who generates big ideas and turns them into life.

Button arrow
Read More

M2C i Confiva objavili uvođenje inovativne platforme za virtuelne i hibridne događaje

Kompanija Confiva i agencija M2Communications, objavili su strateško partnerstvo, koje će tržištu Srbije i Crne Gore omogućiti korišćenje napredne platforme za virtuelne i hibridne događaje.

Button arrow
Read More