Play Close

M2C i Confiva objavili uvođenje inovativne platforme za virtuelne i hibridne događaje

28.09.2022

Saradnja između M2Communications, koja je već prepoznata kao agencija u čijem portfoliju stoji realizacija velikog broja hibridnih i onlajn događaja, i napredne tehnologije kompanije Confiva, koja nudi inovativnu softversku platformu za virtuelne događaje, korisnicima će omogućiti kompletno rešenje za prodaju, pristup i održavanje virtuelnih i hibridnih događaja. Confiva i M2C ponudiće tržištu opciju „usluge kojom se upravlja“, što znači da se organizatori različitih vidova događaja mogu prevashodno fokusirati na sadržaj, a ne na samu tehnologiju.

 

Miro Antić, partner i CXO agencije M2C izjavio je da će ova saradnja “omogućiti moderan, bezbedan i inovativan način za organizaciju hibridnih i virtuelnih događaja. Imajući u vidu eru digitalizacije i okolnosti u kojima se industrija event i live komunikacija vratila u normalne tokove, hibridna rešenja su tu da pruže podršku i daju dodatnu vrednost njihovim krajnjim korisnicima, kojima će se na taj način nuditi i sve bolja iskustva“.

 

Jaka Gornik, generalni direktor kompanije Confiva rekao je da se „uključivanjem snažnog lokalnog partnera kao što je M2Communications, otvara prostor da ponudimo globalno rešenje vezano za onlajn i hibridne događaje sa integrisanim lokalnim znanjem i podrškom. Na ovaj način delujemo globalno, ali razmišljamo lokalno, nudeći našim klijentima na ovim tržištima veću sigurnost pružene usluge. Naš krajnji cilj je da ponudimo jedno mesto gde naš novi partner igra veoma važnu ulogu.“

 

„Uzbuđeni smo što sarađujemo sa kompanijom M2C koja sa nama deli iste vrednosti i vodi računa o najboljem korisničkom iskustvu“, dodao je Gornik.

 

Sektor softvera za hibridne i virtuelne događaje doživeo je značajan razvoj tokom pandemije i analitičari očekuju da će se taj trend nastaviti, jer događaji novog formata koji su se u međuvremenu razvili i dalje ostaju prisutni na tržištu, a vidljiv je i porast broja hibridnih događaja koji pomažu organizatorima da ostvare svoje ciljeve uz olakšavanje učešća i interakcije između žive i virtuelne publike.

LUŠTICA BAY LIGHTWAVE 2.0

Festival svetlosti u Luštici Bay je i ove godine jedan od najatraktivnijih letnjih sadržaja na Jadranskom primorju. Spektakl koji obuzima sva čula „Lightwave by Luštica Bay“ održaće se u periodu od 16. do 23. jula u marini.

Button arrow
Read More

M2Communications dobitnica dve nagrade na ovogodišnjem Disrupt Awards konkursu

Agencija M2C već drugu godinu zaredom osvaja nagrade na Disrupt Awards konkursu koji organizuje Adam Studio.

Button arrow
Read More

M2Communications nominovana na festivalu Heavent Awards 2022

Jedan od najprestižnijih svetskih festivala iz oblasti event i live communications industrije, “Heavent Awards”, nominovao je događaj „Četvrta Kina – CIEZ ministarska konferencija o saradnji u inovacijama“, u kategoriji Forum, Summit, Congress Fair Award.

Button arrow
Read More