Play Close

M2Communications dobitnica dve nagrade na ovogodišnjem Disrupt Awards konkursu

05.04.2022

DISRUPT AWARDS konkurs je i ove godine okupio veliki broj radova iz kompanija i agencija koje su se posebno istakle u oblasti Disrupt inovacije i Disrupt komunikacije, i na taj način uspele da svojim projektima privuku pažnju javnosti.

 

U Domu Jevrema Grujića, 1. aprila, održana je svečana dodela Disrupt nagrada za projekte iz prethodne 2021. godine.

 

Čak dve Disrupt nagrade ove godine, otišle su u ruke agencije M2Communications. U kategoriji „Agencije i mediji – Inovacija“, pobedu je odneo projekat „Godišnjica Pokreta Nesvrstanih“, a specijalnu nagradu Disrupt INO, prvu nagradu dobio je projekat „The Lightwave at Luštica Bay“.

 

Zadovoljstvo mi je što primećujem da se svake godine pomeraju granice u kreativnosti i inovativnosti firmi koje posluju na našem tržištu. Svi nagrađeni apsolutno zaslužuju ovu titulu i od srca im čestitam”, kaže Mila Zavođa, direktorka agencije ADAM studio, koji organizuje ovaj konkurs.

M2Communications nominovana na festivalu Heavent Awards 2022

Jedan od najprestižnijih svetskih festivala iz oblasti event i live communications industrije, “Heavent Awards”, nominovao je događaj „Četvrta Kina – CIEZ ministarska konferencija o saradnji u inovacijama“, u kategoriji Forum, Summit, Congress Fair Award.

Button arrow
Read More

Projekat „Western Balkan Digital Summit“ nagrađen na festivalu Eventiada IPRA 2019

Projekat WBDS 2019 osvojio treće mesto u kategoriji Event of the Year festivala Eventiada IPRA 2019 u Moskvi.

Button arrow
Read More

Obeležavanje 60. godišnjice Pokreta nesvrstanih zemalja u kreativnoj izvedbi M2Communications

Agenciji M2Communications poveren kreativni koncept i izvršna produkcija najvećeg političkog skupa u svetu ove godine održanog u Beogradu.

Button arrow
Read More