Play Close

M2Communications nominovana na festivalu Heavent Awards 2022

22.03.2022

 

Festival koji se održava svake godine u Kanu u Francuskoj, pozitivno je ocenio kreativnost i organizaciju dvodnevnekonferencije održane krajem 2019. godine, na kome je više od trista kompanija, univerziteta, institucija i investicionih fondova iz Kine i zemalja centralne i istočne Evrope prezentovalo najnovija rešenja iz oblasti savremenih tehnologija i digitalnih ekosistema.

 

U saradnji sa Kabinetom ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije, kreativni tim M2C bio je zadužen za kompletnu organizaciju događaja, osmišljavanje kreativnog koncepta i vizuelnog identiteta konferencije, koji je simbolički predstavljao povezanost Kine i 17 zemalja centralne i istočne Evrope. Takođe, agencija je bila zadužena za kreiranje video i animiranog sadržaja, kao i za dizajniranje informacionih platformi korišćenih na ovom značajnom skupu.

 

“Uspešno smo odgovorili na izuzetno visoke kreativne i organizacione zahteve projekta, uprkos veoma kratkim vremenskim rokovima koje smo imali”. navodi Miro Antić, osnivač i CXO agencije M2Communications. “Osmišljavanje događaja koji je, primera radi, obuhvatao imerzivni digitalni tunel i interaktivne izložbe, kao i spektakularnu ceremoniju otvaranja, zaista je zahtevao sistemski i organizacioni pristup meren prema najvišim svetskim standardima.”

 

„Činjenica da je upravo našoj agenciji poverena organizacija ovako značajnog međunarodnog događaja, govori u prilog tome da naš kreativni i event tim stoji rame uz rame sa najznačajnijim agencijama iz oblasti industrije događaja u Evropi“, dodaje direktor M2C.

 

Nominacija za prestižnu međunarodnu nagradu “Heavent Awards” potvrda je da svojim radom, inovacijama i iskustvom agencija M2Communications iznova pomera granice event industrije u regionu.

Projekat „Western Balkan Digital Summit“ nagrađen na festivalu Eventiada IPRA 2019

Projekat WBDS 2019 osvojio treće mesto u kategoriji Event of the Year festivala Eventiada IPRA 2019 u Moskvi.

Button arrow
Read More

Obeležavanje 60. godišnjice Pokreta nesvrstanih zemalja u kreativnoj izvedbi M2Communications

Agenciji M2Communications poveren kreativni koncept i izvršna produkcija najvećeg političkog skupa u svetu ove godine održanog u Beogradu.

Button arrow
Read More

Film “Sezona mira u Parizu” dobio je novi sjaj zahvaljujući projektu A1 Kinoteka

Premijera digitalno restauriranog filma “Sezona mira u Parizu” održana je 19. septembra u Silosima, Beograd.

Button arrow
Read More