Play Close

Projekat „Western Balkan Digital Summit“ nagrađen na festivalu Eventiada IPRA 2019

13.11.2021

M2Communications nastavlja sa dobijanjem priznanja u oblasti event industrije i komunikacija. Projekat ,,Western Balkans Digital Summit 2019’’, nagrađen je trećim mestom na festivalu Eventiada IPRA u Rossiya Segodnya Press Centru u Moskvi, 12.11.2019.

 

 

WBDS 2019 je digitalna konferencija realizovana za Vladu Republike Srbije, koja je od strane žirija festivala prepoznata u konkurenciji od sedam projekata u finalu kategorije Event of the Year. Kriterijumi za nomincije su zasnovani na produkcijskim standardima, inovativnom pristupu i kvalitetu.

 

 

Nagrađeni projekat, održan u zgradi Palata Srbija, bio je veliki izazov za M2Communications, koja je prilagodila unutrašnji prostor zgrade za senzacionalan trodnevni audio-vizuelni doživljaj, koji se odvijao u tri sale istovremeno. Bogatom programu prisustvovalo je oko 4000 učesnika i preko 200 govornika iz trideset zemalja, a preko 370 članova produkcijskog tima se potrudilo da ovaj važan samit pretvori u impresivan futuristički doživljaj, uz inovacije kao što je ‘’immersive room’’ – koja pruža efekat uranjanja u digitalin svet. Događaj su dodatno upotpunili i nastupi internacionalno poznatih robota – Sofije I Titana.

 

 

Eventiada IPRA Golden World Awards festival u organizaciji globalne IPRA GWA od 2011. godine nagrađuje internacionalne kampanje za globalne brendove ostvarene u Istočnoj Evropi, državama bivšeg SSSR-a i Centralne Azije. Ove godine se za nagrade takmičlo trinaest zemalja: Azerbejdžan, Jermenija, Belorusija, Estonija, Hrvatska, Mađarska, Kazahstan, Poljska, Rusija, Srbija, Tadžikistan i Ukrajina.

 

M2Communications je na ovogodišnjem festivalu ušla u uži krug u istoj kategroiji i sa projektom Coca-Cola HBC Kick-Off 2019 & Annual Party, a prethodne godine je nagrađena u kategoriji Marketing Communications za pojekat lansiranja najnovijeg BMW X3 modela.

 

Western Balkans Digital Summit 2019 from M2Communications on Vimeo.

Obeležavanje 60. godišnjice Pokreta nesvrstanih zemalja u kreativnoj izvedbi M2Communications

Agenciji M2Communications poveren kreativni koncept i izvršna produkcija najvećeg političkog skupa u svetu ove godine održanog u Beogradu.

Button arrow
Read More

Film “Sezona mira u Parizu” dobio je novi sjaj zahvaljujući projektu A1 Kinoteka

Premijera digitalno restauriranog filma “Sezona mira u Parizu” održana je 19. septembra u Silosima, Beograd.

Button arrow
Read More

HR World – Experience Design

Za novi broj časopisa HR World, Miro Antić, Partner/CXO, M2Communications, piše na temu Experience Design-a.

Button arrow
Read More