Play Close

M2Communications u finalu Eventex Awards

04.05.2023

U izuzetno jakoj konkurenciji jednog od globalno najpriznatijih takmičenja iz oblasti Event & Experience marketinga – u kojoj se nadmetalo 761 prijavljenih projekata iz 49 zemalja – agencija M2Communications nominovana je sa projektima Wine Vision by Open Balkan i Cupra Hero – interaktivni video.

 

Prvi međunarodni sajam vina Wine Vision by Open Balkan održan je u septembru 2022. godine pod pokroviteljstvom vlada Srbije, Severne Makedonije i Albanije i okupio je preko 350 izlagača iz 20 zemalja. Ovaj kompleksni događaj, koji je posetiocima ponudio sasvim novo vinsko iskustvo, uspeo je da se plasira u finale Eventex Awards u kategoriji Fair.

 

 

U finale kategorije Interactive Storytelling uvršten je projekat Cupra Hero – interaktivni video, koji je agencija M2Communications realizovala za klijenta Porsche SCG. Ovo je ujedno bila i prva  interaktivna video digitalna kampanja u regionu zasnovana na konvergenciji gejming industrije i video tehnologije, kojom je na kreativan način predstavljen automobilski brend Cupra na našem tržištu.

 

 

Inače, Eventex Awards ove godine organizuje 13. po redu dodelu godišnjih nagrada, a proglašenje pobednika biće objavljeno 16. maja 2023. godine.

POČETAK KAMPANJE „AORTA NIJE SAMO NA SRCU“

U saradnji sa Udruženjem kardiovaskularnih hirurga Srbije, pokrenuli smo kampanju pod nazivom „Aorta nije samo na srcu“. U pitanju je mobilna ordinacija u kojoj se vrše besplatni preventivni pregledi trbušne aorte u cilju otkrivanja oboljenja trbušne aneurizme.

Button arrow
Read More

Kampanja „Tanka je linija“ zvanično je otpočela ne šest tržišta Zapadnog Balkana

Kampanju, koju su zajednički pokrenuli Transport Community i Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, osmislio je i realizovao kreativni tim M2C, vodeći se osnovnom idejom da se kroz snažan i upečatljiv pristup ukaže na opasnosti prelaska preko pruga.

Button arrow
Read More

„Godina progresa i unapređenja poslovanja“

Miro Antić, CXO M2Communications, za Advertiser Serbia:
„Uprkos izazovima ostvarili smo: višestruki rast na svim poljima, a ojačali smo i agencijske kapacitete stručnim obukama i radom na podizanju kompanijske kulture na viši nivo.“

Button arrow
Read More