Play Close

Novi komunikacijiski projekat za agenciju M2C – kreiranje kampanje za nevladinu organizaciju Astra

25.05.2020

Tim agencije M2C imaće priliku da nakon uspešno završenog pitch-a radi na novoj kampanji za organizaciju ASTRA, posvećenoj iskorenjivanju svih oblika eksploatacije i trgovine ljudima, posebno žena i dece, kao i pružanju podrške u potrazi za nestalom decom.

 

U ovim, složićemo se čudnim vremenima kada tim radi na daljinu i kada se „brejnstorminzi“ dešavaju preko online platformi, odlučili smo se da da damo svoj kreativni odgovor na izuzetno važnu temu, koja nije toliko prisutna u medijima, ali tiče se svih nas.

 

Brif koji smo dobili odnosio se na osmišljavanje idejnog rešenja, kreiranje strategije i implementaciju kampanje koja će se baviti podizanjem svesti šire populacije o problemu trgovine ljudima i ugrožavanju ljudskih prava.

 

Naš account i kreativni tim osmislili su kampanju koja će preneti jasnu poruku i time ukazati na problem i pozivati na akciju. Kampanja će se zasnivati pre svega na aktiviranju emocija, empatije i poistovećivanja, a kanali komunikacije će biti outdoor, društvene mreže, štampani i digitalni mediji.

 

U narednom periodu, očekuje nas i intenzivan rad na pisanju scenarija za video materijale i tizere, produkciji, a potom i sama implementacija kampanje.

Nova divizija M2C agencije – Digital X: Nova generacija digitalnog iskustva

U Digital X-a razvijamo usluge kreiranja hibridnih/virtuelnih događaja, interaktivnih videa, mapiranje consumer journey-a i dizajniranje platformi zasnovanih na prediktivnim modelima.

Button arrow
Read More

Online konferencija Sport posle Korone

O budućnosti sportskog sistema Srbije (saveza, klubova, organizatora događaja, medija i sponzora) govoriće međusektorski tim profesionalaca.

Button arrow
Read More

Agencija M2Communications pokrenula razvojnu akademiju

Razvojna akademija agencije M2Communications startovala u januaru 2020.

Button arrow
Read More