Play Close

OSMA DODELA NAGRADA NAJPRESTIŽNIJEG BIZNIS DOGAĐAJA U ZEMLJI SAM GALA 2019

25.12.2019

Srpska asocijacija menadžera, osmi put zaredom dodelila je ’’SAM godišnje nagrade’’ uspešnim menadžerima, privrednicima i kompanijama koji se svojim radom zalažu za unapređenje profesionalizma, etike, liderstva i ukupnog kvaliteta života.

 

 

Na ovogodišnjoj svečanosti dodeljene su nagrade u kategorijama: menadžer godine, mladi menadžer godine, poslodavac godine, društveno odgovorna kompanija godine, nagrada za promociju liderstva među mladima – SAMPLE, nagrada za herojski čin i tri priznanja za konkurentnost u privredi.

 

Ovogodišnja SAM Gala je prvi put od svog osnivanja bila tematska. ’’Menadžer 0.4’’ je simboličan naslov koji govori o modernom načinu poslovanja u eri Četvrte industrijske revolucije, koji sa sobom nosi nove humane vrednosti unapređene razvojem tehnologije.

 

 

Kao i prethodnih godina, za realizaciju ovog spektakla bila je zadužena agencija M2Communications, koja je svoijm kreativnim konceptom učinila da ovaj tradiconalni decembarski događaj bude sadržajno i vizuelno bogat. Instalirane su kulise u koje su ugrađeni led ekrani koji su na bini stvorili trodimenzionalni efekat, pojačan laserskim i svetlosnim snopovima.

 

Ove godine su SAM i M2C uvele nekoliko novina kako bi ukupnu atmosferu učinile potpunijom. Pored početne animacije koja kroz mešavinu reči i simbola predstavlja menadžera budućnosti, emitovani su kratki animirani filmovi koji predstavljaju genezu uspeha petorice nominovanih mladih menadžera, sa idejom da se na zanimljiv način pokažu primeri uspešne prakse i poslovanja.

 

Trosatni program, pred četristo zvanica, vodili su glumci Srđan Timarov i Jelena Gavrilović – koja je imala i pevački performans, a tokom večeri je nastupao elektro-gudački sastav Alektik.

 

 

Nagradu za menadžera godine 2019 osvojio je Mihailo Janković, generalni direktor kompanije Nektar.

 

Trosatnom događaju je prisustvovalo oko 400 zvanica, uglavnom najeminentnijih ljudi iz sfere biznisa, menadžmenta i fondacija.

Osvojena BEA World nagrada drugu godinu zaredom – srebrni slon za M2Communications

Srebrno priznanje na ovogodišnjem BEA World festivalu u kategoriji Macro: B2B event < 500k, za projektat WB6 DS – Western Balkans Digital Summit 2019.

Button arrow
Read More

Nagrada za agenciju M2Communications na festivalu KAKTUS 2019

KAKTUS 2019 u kategoriji event osvojen je za Coca-Cola HBC Kick-Off & Annual Party.

Button arrow
Read More

M2Communications sa dva projekta u finalu za event godine ne Eventiada IPRA festivalu u Moskvi

M2Communications sa dva projekta u finalu za event godine ne Eventiada IPRA festivalu u Moskvi.

Button arrow
Read More