Play Close

Osvojena BEA World nagrada drugu godinu zaredom – srebrni slon za M2Communications

30.11.2019

Agencija M2Communications osvojila je drugo mesto na BEA World festivalu u kategoriji Macro: B2B event < 500k, sa projektom WB6 DS – Western Balkans Digital Summit 2019, koji je stigao do finala i u kategoriji Congress / Conference. Ovo je druga godina zaredom da žiri festivala prepozna rad agencije M2Communications, koja je prošle godine osvojla bronzano priznanje u istoj kategoriji za konceptualni projekat ,,Ekspedicija na Mars’’.

 

 

Tokom festivala, projekat je pred međunarodnim žirijem predstavio tročlani tim M2C agencije i predstavnik Vlade Republike Srbije za koju je projekat realizovan.

 

BEA World je internacionalni festival koji od 2006. godine nagrađuje agencije za projekte iz oblasti event industrije i komunikacija. Ove godine takimičile su se agencije iz 30 zemalja širom sveta.

 

 

WB6 DS – Western Balkans Digital Summit je digitalna konferencija šest ekonomija regiona koja je ove godine održana u Beogradu. Konferenciji je prisustvovalo oko 4000 učesnika i preko 200 govornika iz trideset zemalja. Događaj je imao značajan doprinos u učvršćivanju ekonomskih odnosa i jačanju saradnje šest ekonomija regiona na polju informacionih tehnologija i kreativnih industrija.

 

 

Nagrada iz Milana je drugo priznanje za projekat Western Balkans Digital Summit 2019, nakon nedavno osvojenog trećeg mesta na festivalu Eventiada IPRA u Moskvi.

 

Nagrada za agenciju M2Communications na festivalu KAKTUS 2019

KAKTUS 2019 u kategoriji event osvojen je za Coca-Cola HBC Kick-Off & Annual Party.

Button arrow
Read More

M2Communications sa dva projekta u finalu za event godine ne Eventiada IPRA festivalu u Moskvi

M2Communications sa dva projekta u finalu za event godine ne Eventiada IPRA festivalu u Moskvi.

Button arrow
Read More

Agencija M2Communications u finalu u dve kategorije za najprestižniju event nagradu na svetu

Agencija M2Communications se sa regionalnom digitalnom konferencijom ,,Western Balkan Digital Summit 2019’’ našla u finalu u dve kategorije na BEA World festivalu.

Button arrow
Read More