Play Close

PO ČETVRTI PUT SAM GALA U ORGANIZACIJI M2COMMUNICATONS

17.12.2015

 

Godišnje nagrade Srpske asocijacije menadžera dodeljuju se sa ciljem afirmisanja onih kompanija, menadžera, obrazovnih institucija i novinara koji se zalažu za bolje uslove poslovanja, profesionalizaciju menadžerske struke, promociju etičkog i društveno odgovornog poslovanja, razvoja liderstva među mladima kao i unapređenje regionalne saradnje.

 

 

Agencija M2Communications, tradicionalni partner SAM-a, je četvrti put zaredom organizovala svečenost pod nazivom SAM Gala. Ovoga puta, događaj je produkcijiski podignut na na najviši nivo do sada.

Gala veče otpočelo je uz skeč Državnog posla, a dobrodošlicu zvanicama poželeo je i specijalni gost – ministar privrede Željko Sertić. Dodeljeno je preko 20 nagrada, a među nagrađenima našli su se najistaknutiji menadžeri i kompanije. Za dobro raspoloženje i prijatnu atmosferu pobrinuo se bend Vasila Hadžimanova.

 

BMW X1 doneo novi izgled Oktoberfesta

Treći dan ovogodišnjeg Oktoberfesta u Beogradu, u organizaciji Nemačko-srpskog privrednog udruženja, predstavljao je svojevrsno iznenađenje za zvanice promenom estetike i atmosfere.

Button arrow
Read More

„Driving Luxury“ – međunarodni trening za novu BMW Seriju 7 u organizaciji M2Communications

Agencija M2Communications je za BMW Group AG iz Minhena, organizovala „product launch“ trening posvećen novim modelima Serije 7 i X1.

Button arrow
Read More

Ulica FIAT kišobrana

Novi Sad je dobio ulicu kišobrana, zahvaljući novom „Fići“.

Button arrow
Read More