Play Close

Sa Jaffom u Rio

03.07.2016

 

„Noć u Riju“ za pamćenje. Jaffa cakes i Olimpijski Komitet Srbije priredili su nesvakidašnji ispraćaj Olimpijskog tima Srbije na Olimpijske igre u Brazilu u atmosferi inspirisanoj duhom Rio de Žaneira.

Idejno rešenje i organizacuju događaja kompanija Jaffa Crvenka poverila je agenciji M2Communications.

 

 

 

Kreativni direktor Miro Antić i tim agencije M2Communications osmislili su ambijent koji je dočarao neke od najpoznatijih atrakcija Rija. Zvanice su imale priliku da prošetaju čuvenim mozaikom Kopakabane, uživaju u neobičnim delima uličnih umetnika Rija, koktelima pripremanim u pravom tropskom baru, ili se pak upute u obilazak amazonske prašume i obojenih favela.

 

Duh Brazila se mogao doživeti svim čulima. Događaj je počeo uz brazilski džez u izvedbi Sanje Marković i Brazilian Jazz Collective-a, a zatim je hor VivaVox, u neuobičajenom nastupu za njih, podigao atmosferu i najavio ceremonijalni deo. U duhu Igara, predstavnici Jafe i srpski sportisti upalili su Olimpijski plamen i time simbolično poželeli srećan put i uspešno takmičenje u Riju.

 

Žurka se nastavila spektakularnim karnevalskim performansom. Uz zvuke sambe i batukada baterije nastupale su brazilske plesačice praćene kepuerom. Brazilski ritmovi i muzka St. Luis benda držali su zvanice na nogama do kasno u noć.

 

SEVENFRIDAY Serbia Launch Party

Da događaji organizovani u našoj zemlji mogu poslužiti kao uzor i postaviti standarde za svet, još jednom je pokazala agencija M2Communications kreirajući događaj lansiranja švajcarskog „lifestyle & luxury“ brenda SEVENFRIDAY.

Button arrow
Read More

„Kreiranje novih iskustava“ – intervju Milene Banović za Media Marketing

Milena Banović, koosnivač i direktor M2Communications, za Media Marketing govori o svojoj poslovnoj filozofiji i uspehu agencije na međunarodnoj sceni.

Button arrow
Read More

„Generation X“ – BMW off-road experience održan u Beogradu

Jedinstveni BMW „off-road experience“ pod nazivom „Generacija X“ održan je u Beogradu.

Button arrow
Read More