Play Close

„Vaša kancelarija u oblaku“ – promotivna kampanja za Office 365

01.01.2015

Promotivna kamapanja za Microsoft Office365 pod nazivom „Vaša kancelarija u Oblaku“ realizovana od strane marketinške agencije M2Communications u periodu Novembar – Decembar 2014. godine na popularnim mestima za izlazak Supermarket Concept Store i Smokvica.

 

Cij kampanje je da se Office 365 i “cloud” servisi približe mladim i aktivnim poslovnim ljudima koji provode dosta vremena u pokretu i van kancelarije.  Za potrebe kampanje kreiran je autentičan “set-up” čiji je dizajn baziran na osnovnoj ideji “kancelarije u oblaku”.

 

Premijera novog modela BMW X6 u Beogradu

Novi model BMW X6, predstavljen je na svečanoj promociji održanoj 27. novembra u hotelu Crowne Plaza, ispred velikog broja ljubitelja poznatog automobilskog brenda. Idejno rešenje, koncept i produkcija povereni su agenciji M2Communications.

Button arrow
Read More

Najekskluzivniji događaj godine u Porto Montenegru u organizaciji M2Communications

Venecijanski karneval poslužio je kao motiv za ekskluzivni događaj održan u luksuznoj marini Porto Montenegro. Koncept i izvršna produkcija poverni su agenciji M2Comunications koja je na internacinalnom tenderu izabrana za „event“ agenciju.

Button arrow
Read More

Tri uzastopna priznanja u kategoriji event projekat za M2Communications

Marketinška agencija M2Communicaitons treću godinu zaredom osvaja priznanje Udruženja za tržišne komunikacije Srbije u kategoriji event projekat.

Button arrow
Read More