Play Close

Najekskluzivniji događaj godine u Porto Montenegru u organizaciji M2Communications

11.08.2014

 

Jedinstvena scenografija, unikatne maske, spektakularne akrobate, misteriozni karnevalski likovi i posebno za ovu priliku kreiran balet „Elements of Creation“ u kome su učestvovali eminentni baletski umetnici Milan Gromilić, Olga Olćan Miljević, Milica Jević, Katarina Gromilić, i Nebojša Gromilić, oživeli su duh Venecije i karnevala pod maskama u autentičnom ambijentu marine Porto Montenegro.

 

M2Communications je izabrana za „event“ agenciju na internacionalnom „pitch-u“ na kome su učestvovale agencije iz Londona, Dubaija, Beograda i Podgorice.

 

 

Premijera novog modela BMW X6 u Beogradu

Novi model BMW X6, predstavljen je na svečanoj promociji održanoj 27. novembra u hotelu Crowne Plaza, ispred velikog broja ljubitelja poznatog automobilskog brenda. Idejno rešenje, koncept i produkcija povereni su agenciji M2Communications.

Button arrow
Read More

„Vaša kancelarija u oblaku“ – promotivna kampanja za Office 365

Promotivna kamapanja za Microsoft Office365 pod nazivom „Vaša kancelarija u Oblaku“ realizovana od strane marketinške agencije M2Communications

Button arrow
Read More

Nagrada UEPS-a za vizuelno kreiranje identiteta

Na svečanoj dodeli UEPS-ovih priznanja za 2014. u Domu Omladine, agencija M2Communications nagrađenja je bronzanim priznanjem za vizuelno kreiranje identiteta “online” portala za međunarodnu auto licitaciju, AGAL – Auto Auction.

Button arrow
Read More