Play Close

Nagrada UEPS-a za vizuelno kreiranje identiteta

13.01.2015

 

Na ovogodišnjoj svečanoj dodeli nagrada UEPS-a u Domu Omladine, agencija M2Communications nagrađenja je bronzanim priznanjem za vizuelno kreiranje identiteta “online” portala za međunarodnu auto licitaciju, AGAL – Auto Auction.

 

U osnovi logotipa je stilizovano slovo “A” koje proseca plavu pozadinu, dok spoj dva stuba slova “A” čini siliueta automobila. Ovim priznanjem agencija M2Communications nastavlja tradiciju osvajanja UEPS-ovih priznanja četvrtu godinu zaredom.

 

„Vaša kancelarija u oblaku“ – promotivna kampanja za Office 365

Promotivna kamapanja za Microsoft Office365 pod nazivom „Vaša kancelarija u Oblaku“ realizovana od strane marketinške agencije M2Communications

Button arrow
Read More

Premijera novog modela BMW X6 u Beogradu

Novi model BMW X6, predstavljen je na svečanoj promociji održanoj 27. novembra u hotelu Crowne Plaza, ispred velikog broja ljubitelja poznatog automobilskog brenda. Idejno rešenje, koncept i produkcija povereni su agenciji M2Communications.

Button arrow
Read More

Najekskluzivniji događaj godine u Porto Montenegru u organizaciji M2Communications

Venecijanski karneval poslužio je kao motiv za ekskluzivni događaj održan u luksuznoj marini Porto Montenegro. Koncept i izvršna produkcija poverni su agenciji M2Comunications koja je na internacinalnom tenderu izabrana za „event“ agenciju.

Button arrow
Read More